Menu

Virtuele Maagband

Waardering 4.81 op 5 gebaseerd op 27 klantbeoordelingen
(27 klantbeoordelingen)

Eén van de grootste problemen bij mensen met overgewicht is dat zij hun maag jaar in, jaar uit, elke dag opgerekt hebben. Hierdoor eten we meer dan fysiek noodzakelijk is, waardoor overtollige energie in de vorm van lichaamsvet opgeslagen wordt.

Wat de oorzaak daarvan is, ontdek je in het gratis verkrijgbare HypnoSLANK e-book.

Afvallen met een dieet is lastig. Je hebt honger, moet toezien hoe anderen wel lekker eten en zodra je stopt met je dieet vliegen de kilo’s er weer aan…. En alles was voor niks.

Uiteindelijk draait afvallen (en waarom het zo moeilijk is) om gevoel.

 • Het gevoel honger te hebben
 • Het gevoel niet snel vol te zitten
 • Het gevoel verder te willen eten
 • Het gevoel dat je het niet meer vol kan houden
 • Enzovoort

Deze problemen en heel veel meer voorkom je met de Virtuele Maagband. Hiermee ga je gemiddeld 1 tot 3 pond per week gaat afvallen.

Je valt af en bereikt je natuurlijke gezonde streefgewicht zonder dieet, zonder honger, zonder sportschool en zonder moeilijk gedoe.

1 tot 3 pond per week lijkt misschien weinig, maar het is wel de meest gezonde manier om blijvend van dat overgewicht af te komen, want elk pondje dat eraf is blijft weg.

Voordelen van afvallen met de Virtuele Maagband:

 • Het is 100% natuurlijk, veilig en gezond
 • Het effect is blijvend
 • Je volgt GEEN dieet
 • Je hebt GEEN hongergevoel
 • Je krijgt méér energie
 • Er is GEEN jojo-effect
 • Je past weer in die mooie kleinere maten
 • Je krijgt een betere en gezondere uitstraling
 • Elke kilo die eraf is blijft er af
 • Je kunt weer veel meer doen, zonder dat die buik in de weg zit
 • De gezondheidsrisico’s van overgewicht zoals hart-en vaatziekten, diabetes en veel meer nemen drastisch af

Ontdek de ware reden van je overgewicht (het is niet wat je denkt)

Ben je geïnteresseerd in 100% natuurlijk afvallen, slank worden en dat voor de rest van je leven blijven? Meld je dan nu vrijblijvend aan voor de GRATIS HypnoSLANK e-cursus. Klik hier om je aan te melden en je leert er dingen die de afslankindustrie mij niet in dank afneemt en waar je mond waarschijnlijk van openvalt.

Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

27 beoordelingen voor Virtuele Maagband

 1. Waardering 5 uit 5

  Kim

  Het werkt! Ik ben 5 kilo kwijt in de eerste maand en ik heb geen chocola of koek meer gegeten. Ik heb er gewoon even geen trek meer in. ben nu 6 weken bezig. Geweldig.

 2. Waardering 5 uit 5

  Christa W

  Dit is helemaal niet wat ik had verwacht, mijn eerste reactie op de stem in deze download was “Oh nee…”
  Maar wat er gebeurde is bizar. Ik ben twintig dagen bezig met het luisteren naar deze cursus en in alle keren heb ik nog niet de helft van alles gehoord. Ik blijf steeds in slaap vallen. Dus als ik niet alles hoor hoe kan het dan dat ik 6 kilo kwijt ben geraakt in 20 dagen zonder dat ik er iets voor gedaan heb? Hoe komt het dat ik ben gestopt met het kopen van mijn gebruikelijke hoeveelheid chocolade, ijs, spek, worst, wit brood …… Gezien het feit dat ik NUL wilskracht heb gebruikt, blijf ik wachten op die terugval. Maar nee, alles wat er gebeurt is dat mijn kont, samen met zowat alles aan me lijf, steeds dunner wordt. Ik ben een blije vrouw.

 3. Waardering 5 uit 5

  Anne

  Hoi,

  Dit is een fantastische mp3. Ik ben in een week meer dan 6 kilo afgevallen door te luisteren hier naar. Mijn dochter heeft een echte maagband laten plaatsen die ik betaald heb maar zelf was ik te bang om het te laten doen. Toen ik hoorde van de hypnotische maagband dacht ik dat ik dat wel wilde proberen en het is prachtig. Ik kan nou een snoepje pakken zonder meteen de hele zak leeg te moeten eten. Ook kan ik een stukje chocola eten en de rest van de reep gewoon laten liggen. Ik kan een zak chips open trekken en er een paar eten zonder dat de hele zak leeg gaat.

  Ik ben hiervoor bij de weight watchers geweest en dat hielp maar een beetje en daarna werd ik weer dikker. Ik eet nu een half sneetje geroosterd brood met jam terwijl ik vroeger 4 tot zes dikke snedes brood at. Ik heb geen vreetbuien meer en dit is mijn tweede week dat ik ernaar luister. Ik weet niet of het voor iedereen werkt maar ik zou het gewoon proberen. Je hebt niets te verliezen. Ik ga verder met het volledige hypnoslank programma.

 4. Waardering 4 uit 5

  Jurre

  Ik haat het om toe te geven, maar het werkt. In het begin deed ik de sessie een week lang en ik merkte dat ik minder ging eten. Toen ging ik op vakantie en viel ik terug in mijn oude gewoonte.

  Toen ik weer thuis was begon ik opnieuw en dit keer voor een maand. In totaal ben ik in die maand 5 kilo kwijtgeraakt. Voor mijn gevoel moet ik de sessie blijven luisteren, hoewel ik ook gezien heb dat anderen wel blijvend effect hebben. Voor mij is het geen probleem want het is nu een gewoonte geworden om elke avond voor het slapen gaan te luisteren. Wel saai, maarja, het werkt wel.

  • Michel Lejeune

   Beste Jurre,

   Dankjewel voor je beoordeling. Als je het idee hebt dat je de sessie moet blijven doen, omdat anders het effect zwakker wordt, dan zit er hoogstwaarschijnlijk nog een andere ‘programmering’ in je onderbewustzijn die het overgewicht in stand wil houden.

   Met het complete Hypnoslankprogramma pas je je innerlijke ‘blauwdruk’ volledig aan en wis je alle restanten in je ‘blauwdruk’ die dit overgewicht willen vasthouden:
   https://www.hypnoslank.nl/

   Hartelijke groeten,
   Michel

 5. Waardering 5 uit 5

  Anna

  Het kostte me een lange tijd om te beslissen om deze hypnose te kopen, ik las alle beoordelingen en wilde het ook gaan proberen. Ik ben nu pas 3 dagen bezig en kan zeggen dat ik al een duidelijk verschil merk in mijn eetgewoonten. Ik was best wel een vreetzak want ik kon nooit ergens vanaf blijven maar nu is dat toch al anders aan het worden. Ik eet kleinere porties en ik kan eerlijk zeggen dat ik dan al vol zit. En als er ’s avonds iets lekkers op tafel gezet wordt heb ik er niet eens trek in. Iedereen die eraan denkt om deze sessie te kopen zou ik willen aanraden het te doen. Je krijgt er geen spijt van. Ik heb er ook geen spijt van want bij mij werkt het geweldig !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Waardering 5 uit 5

  Alex

  Ik was een beetje sceptisch over dit product, maar het was echt nodig om mijn relatie met voedsel aan te passen. En voor 50 euro besloot ik het een kans te geven. Als je serieus en vastbesloten bent dat je af wilt vallen dan zal dit voor je werken. Het gaat er niet om om meer te gaan bewegen of zo maar het gaat gewoon vanzelf. Ik heb nu iets minder dan 2 weken geluisterd en begon al meteen vanaf de eerste keer te merken dat ik sneller vol zat. Ik schep nu ook minder op want ik krijg het toch niet op. Als ik begin met eten hoor ik in gedachten de stem van de sessie. Na die 2 weken luisteren ben ik gestopt en ik merk dat ik nog steeds zo snel een vol gevoel heb, dus ik denk dat dat betekent dat het nog werkt.

  Ik zou wel een heel rustige kamer zoals ik heb aanraden om deze hypnotherapie te doen, maar ik ben verbaasd over de resultaten die ik in slechts twee weken bereikt. Ik zal later nog een een beoordeling geven als we wat verder zijn en ik weer op de weegschaal durf te staan. Want ik heb me al een hele tijd niet meer gewogen. Ik voel wel dat mijn kleren een stuk losser zitten en mijn onderbroek snijdt niet meer in me vel, dus ik weet in mijn hoofd dat ik de goede kant op ga. Mijn partner heeft ook een verandering gemerkt en niet alleen in mijn gewicht, maar ook in mijn vertrouwen. Ik durf me weer te laten zien in plaats van dat ik me probeer te verstoppen in de menigte zodat ik niet word opgemerkt…

 7. Waardering 5 uit 5

  Ruben

  Via google zocht ik naar afvallen met hypnose omdat ik daar iets over gehoord had. Zo vond ik deze site en ik besloot het te proberen nadat ik wat reviews gelezen had. Ik heb een lichamelijke handicap en naar de sportschool gaan kan ik niet waardoor de kilo’s er steeds maar bijkwamen. I ben nu in 5 weken ruim 7 kilo kwijt.

  Ik luister wel elke dag naar een sessie om de boodschap die erin zit te blijven versterken. En ja, het kost tijd en het is soms best saai maar het hele idee is dat je erbij onspant en zelf in slaap kan vallen. En ontspanning en rust krijg je er zeker door. Ik heb ook wat andere sessie van Hypnoslank gekocht en ze duren ongeveer drie kwartier en sommige een uur maar het werkt wel.

  Ik eet beter en gezonder omdat ik gewoon geen trek meer heb in ongezond eten. Ik mis de chips en chocola niet eens, ik eet dat wel af en toe maar veel minder. Uiteindelijk is het een goedkope manier om dunner te worden en te blijven, zeker als je het vergelijkt met weight watchers die je alleen maar op een speciaal dieet zetten.

 8. Waardering 4 uit 5

  Sem

  Hoi Michel,
  Ik was erg sceptisch hierover maar het werkt echt. Mijn eetlust is verdwenen en ik heb nooit meer zo’n erge honger als eerst (ik volg een koolhydraatarm dieet)

  Ik heb nu 6 keer geluisterd elke dag en daarna ben ik 2 keer per week gaan luisteren. Het hongergevoel is steeds minder geworden en ik eet stukken minder.

  Als ik merk dat dat weer terugkomt ga ik weer elke dag luisteren, hoewel ik denk dat dit niet nodig zal zijn.

  Groetjes van Sem

 9. Waardering 5 uit 5

  Lisa

  Ik heb deze sessie net één keer gedaan en ik geloof echt dat het kan werken. Na alleen maar 1x te luisteren leek het erop dat ik sneller vol zat na het eten en ook kauwde ik mijn eten meer in plaats van het naar binnen te slurpen.

  De truc is om te geloven dat het gaat werken, want het heeft allemaal te maken met je onderbewustzijn. Als je gewoon onverschillig luistert en aan andere dingen gaat denken of je ergert aan iets dan gaat dit volgens mij niet werken! Na de eerste keer dacht ik dat ik mijn ogen te veel open had en ik niet genoeg ontspannen was. Ik denk dat het een kwestie is van gewoon laten gebeuren en je verstand op nul zetten.

  Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat afvallen inderdaad in je hoofd zit. En ik kan het weten want ik heb echt alles geprobeerd. Ik ben zeer tevreden tot nu toe! De tijd zal leren hoe het verder gaat. Het is in ieder geval die 50 euro dubbel en dwars waard.

  • Michel Lejeune

   Beste Lisa,

   Dankjewel voor je reactie. Hypnose heeft niets met geloof te maken. Je hoeft er niet in te geloven om het te laten werken. Het enige dat nodig is, is dat je je openstelt. En dat doe je door, zoals je zelf al zegt: “gewoon laten gebeuren en je verstand op nul zetten.”

   Als je dat doet, of erbij in slaap valt (dat is ook een goede manier om deze slanke programmering in je onderbewustzijn toe te staan), dan zul je het effect snel merken.

   Hartelijke groeten,
   Michel

 10. Waardering 5 uit 5

  Margarita

  Ik heb deze sessie gekregen en mijn eetgewoonte is daardoor drastisch veranderd. Helaas weet ik niet precies hoeveel kilo ik al kwijt ben omdat ik zwaarder ben dan mijn weegschaal aan kan geven. Mijn kleren zitten behoorlijk losser en als ik boodschappen doe merk ik dat ik andere dingen koop en dat ik andere dingen laat liggen. ook probeer ik meer buitenlandse dingen en experimenteer ik meer in de keuken. Ik heb gewoon geen trek meer in koek, cake of chocloa en andere vettige troep. Ik heb er gewoon geen trek meer in en dus laat ik het liggen want ik kom niet eens meer in de verleiding. Ik luister niet elke dag meer en als ik bij een maaltijd het gevoel heb dat ik nog niet helemaal vol zit luister ik diezelfde avond weer ernaar. Ik eet nu ook veel meer fruit en groente en ik vind het nog lekker ook. Ik ben van plan om naar de huisarts te gaan om te kijken wat mijn gewicht was toe ik daar de laatste keer op de weegschaal stond. Ik denk dat ik vanaf nu elke maand daar naartoe ga, zodat ik ook op de weegschaal kan zien wat het met me doet.

  Ik ben lichamelijk beperkt en kan niet naar de sportschool maar misschien als ik wat verder ben en nog lichter ben kan ik misschien thuis iets wat lichte lichaamsbeweging gaan doen. Ik heb ontelbaar veel diëten gevolgd maar niets hielp. Op een gegeven moment interesseerde het me helemaal niets meer en at ik gewoon waar ik trek in kreeg. Michel’s stem vind ik prettig klinken en soms hoor ik een andere stem erdoorheen. Ik vraag me af of dit mijn onderbewustzijn is dat doorkomt. Deze sessie heeft mijn leven veranderd en ik weet dat dit mij meer heeft geholpen dan al het andere dat ik gedaan heb. Ik zal laten weten hoe het verder gaat. ik ben in ieder geval op de goede weg.

  Margarita

  Kleine update:
  Ik ben bijna 21 kilo kwijt en ik kan weer op de weegschaal thuis staan. Ik merk wel op dat het voor mij goed werkt als ik elke dag naar de sessie luister. Waarschijnlijk dat er nog meer dingen in mijn onderbewustzijn zitten die willen dat ik dik blijf. Maar als ik deze sessie blijf doen, blijf ik afvallen. Ik heb laatst wel een soort vreetbui gehad dat ik ijs, en zoetigheid gegeten heb maar dat was eenmalig. Het heeft geen invloed hgehad op mijn gewicht want ik val nog steeds af.

  • Michel Lejeune

   Beste Margarita,

   Dankjewel voor je beoordeling. Ik heb je een e-mail gestuurd over je vraag over die ‘andere stem’. Voor wat betreft je vermoeden dat er nog iets anders in je onderbewustzijn zit dat wil dat je dik blijft, kun je gelijk hebben. De meeste mensen hebben meerdere ‘programmeringen’ in hun ‘blauwdruk’ die tot overgewicht leiden. Deze sessie is een goede stap richting een slank lijf.

   Als je meer wilt, en alle blokkades uit je onderbewustzijn wilt verwijderen die lichaamsvet vast willen houden, dan nodig ik je uit te kijken op de volgende Hypnoslank pagina. Met het complete programma pas je je innerlijke ‘blauwdruk’ volledig aan en wis je alle restanten in je onderbewustzijn die je dik willen houden:
   https://www.hypnoslank.nl

   Hartelijke groeten,
   Michel

 11. Waardering 5 uit 5

  Sophie

  Ik ben van plan om meer van het assortiment van dit bedrijf te kopen, omdat het zo goed werkt. Ik luisterde ’s nachts en zet het dan op herhalen terwijl ik slaap en ik heb duidelijk gemerkt dat ik de dagen daarna al een stuk minder eet. Ik kan gewoon echt voelen dat mijn maag zo veel kleiner is, vooral na het eten. In mijn hoofd heb ik het idee dat mijn maag zo groot is als een mandarijn dus stel ik me voor dat als ik de hoeveelheid van een mandarijn op heb, ik vol zit. En dat is dus echt zo. Na een klein beetje eten zit ik gewoon hardstikke vol en kan ik geen pap meer zeggen. Het kan niet anders dat je op deze manier gewicht gaat verliezen.

  Het enige probleem dat ik had was dat ik één keer een nachtmerrie had. Ik was blijkbaar bang om gewicht te verliezen. Het was zo gedetailleerd en levendig dat ik een paar nachten niet heb geluisterd. Met behulp van Michel kwam ik erachter dat mijn onderbewustzijn mijn vet zag als een laag van bescherming. Alleen al dit weten was een doorbraak op zich. Daarna ben ik de sessie één keer per week gaan doen en het effect is nog steeds hetzelfde dat ik snel vol zit. De nachtmerrie is verdwenen en ik voel me helemaal top.

  Ik wil dit product dan ook aanbevelen omdat het werkt en je er goede ondersteuning bij krijgt. Als je naar een hypnotherapeut gaat ben je minstens 300 euro kwijt omdat ze zeggen dat je een keer of 5 terug moet komen. Deze sessie doe je zo vaak je wilt zonder dat het extra kost.

  Sophie

 12. Waardering 5 uit 5

  Sylvia

  Het is zeer ontspannend je krijgt het gevoel alsof je drijft. Ik heb minder honger en ik kijk er steeds weer naar uit om naar boven te gaan en op bed te gaan liggen luisteren naar deze hypnose. Ik voel me heel goed en mijn zoon blijft me vragen of ik iets wil hebben maar ik zeg steeds nee IK WIL NIKS IK HEB GEEN TREK. Dat is soms wel irritant dat hij gewoon niet hoort wat ik zeg en ik drink ook vanzelf veel water en ik denk dat dat goed is en ook helpt. Alles gaat gewoon vanzelf. Ik ben nu een paar weken bezig en ik geniet ervan.

 13. Waardering 4 uit 5

  Linda N

  Als je niet naar een hypnotherapeut kunt gaan is dit een goede tweede keus. De sessie is niet persoonlijk, maar algemeen en toch werkt het. De prijs is zeer redelijk en is een goedkoop alternatief voor het persoonlijk zien van een hypnotherapeut.

 14. Waardering 5 uit 5

  Caro

  Ik kocht de virtuele maagband hypnose meer uit wanhoop dan dat ik overtuigd was dat het zou werken. Ik luisterde ernaar op hetzelfde tijdstip elke dag. Hoewel ik het maar een korte tijd gedaan heb ben ik wel 5 kilo afgevallen in de laatste negen dagen. Ik heb helemaal geen honger meer, zoals ik gewend was bij een dieet, en voor de eerste keer voel ik me echt positief en heb ik het idee dat dit zal werken op lange termijn.

  Er zijn geen dieet tips, recepten of gerechten. Je gaat gewoon geloven dat je alleen maar kleine porties kunt eten en dan vol zit. Dat je een lekker en tevreden gevoel hebt bij elke kleine hoeveelheid eten. Dat het je eigen keuze is om weing te eten zonder dat je de drang hebt om meer te eten. Het is geweldig! Je krijgt het gevoel dat je de controle terug hebt over eten en je eetgedrag in plaats van andersom. Omdat het op je onderbewustzijn werkt merk je niet echt de subtiele verschillen in je gedrag ten opzichte van eten in de eerste week. Dan begin je de resultaten te zien en zul je zo blij zijn als je op de weegschal ziet dat je aan het afvallen bent. Je wint ALLES en het kost je geen enkele moeite. BRILJANT!

 15. Waardering 5 uit 5

  Floor

  Ik kocht deze cd een week geleden en heb er elke dag naar geluisterd , ik heb al eerder hypnose gedaan om me te helpen stoppen met roken en ik ben al bijna 3 jaar van het roken af , het was dan ook een schok toen ik me realiseerde dat ik 109 kilo woog toen ik besloot dat drastische maatregelen nodig waren , dus ik begon te zoeken naar afvallen met hypnose , de hypnose werkt en ik en ik ben al 3 kilo kwijt in de eerste week , ook heb ik een verandering in mijn eetgewoonten opgemerkt , ik denk nog steeds wel aan eten maar deze hypnose geeft je kracht om minder te eten en toch vol te zitten , het neemt niet het hele hongergevoel helemaal weg maar wel het allergrootste gedeelte , het maakt me sterker , ik heb in de reacties gezien dat sommige mensen het saai vinden om naar te luisteren maar ik weet dat dit zo hoort , zo ging het ook met de hypnose om te stoppen met roken , want als je gaat opletten dan werkt het minder snel , en mijn idee is om het gewoon te laten gebeueren, en dat kan iedereen dit doen, ik waardeer deze aankoop zeer en ik zal hem zeker 30 dagen doen , kom op mensen je kan het maar je hebt alleen maar een heel klein beetje wilskracht nodig en dan zal het werken , het is geen magie of zo.
  succes!!!!

 16. Waardering 5 uit 5

  Nora

  Na bestellen de sessie snel kunnen downloaden. Ik weet niet zeker of deze sessie geholpen heeft maar ik eet wel een heel stuk minder en
  ik beweeg meer. Door het luisteren naar deze sessie ben ik wel heel erg rustig geworden en ik kon daarna beter nadenken over van wat ik eigenlijk wil. Ik denk dat het me wel op het juiste pad gezet heeft. Voor deze prijs een goede aanrader.

 17. Waardering 5 uit 5

  Louise

  Een echt goed product en dat terwijl ik niet had verwacht maar wel gehoopt dat het zou werken. Het koste wel tijd maar ik voel de effecten. Ik voelde me helemaal ontspannen.

 18. Waardering 5 uit 5

  Iris

  Wauw, ik kocht deze sessie en las eerst de reacties hier en dacht dat ik niets te verliezen had. Dus ik ging het proberen want ik ben er echt serieus ziek van hoe zwaar ik ben en hoe ik eruit zie. Soms haat ik mezelf. Michels stem vind ik erg prettig en ik val er goed mee in slaap! Ik heb sinds ik begonnen ben niet meer tussendoor gegeten. Misschien stuur ik binnenkort nog een reactie maar tot nu toe ben ik erg tevreden. Moet ik er een maand lang naar luisteren en dan stoppen? Of moet ik blijven luisteren zodra ik het gevoel heb dat het nodig is?

  • Michel Lejeune

   Beste Iris,

   Dankjewel voor je reactie en compliment. Altijd leuk om te horen.

   In principe luister je gedurende een week elke dag op ongeveer dezelfde tijd naar deze sessie. Als je geen verdere blokkades om af te vallen in je onderbewustzijn hebt, is dit normaal gesproken voldoende. Mocht je terugval opmerken na deze week, dan kun je ervoor kiezen om het complete Hypnoslankprogramma erbij te gaan doen. Daarmee wis je alle onbewuste blokkades om af te vallen uit je onderbewustzijn en zet je je vetverbrandingssnelheid (metabolisme) op de hoogste stand.

   Je zult dan merken dat de Virtuele Maagband nóg veel effectiever zijn werk kan doen, waardoor je blijvend effect krijgt.

   Hartelijke groeten,
   Michel

 19. Waardering 5 uit 5

  Luuk

  Ik moet zeggen dat ik niet de makkelijkste persoon ben om gehypnotiseerd te worden en omdat ik gewoon gek ben op chocola dacht ik dat dit niet zou werken. Als ik op bed lag speelde die gedachten de hele tijd door me heen terwijl ik lag te woelen en te friemelen. Ik luisterde denk ik niet echt goed MAAR …… het lijkt toch te werken. Ik ben best wel verbaasd hierover.

  Ik begon hier maandagavond mee en het is nu donderdag en ik kan eerlijk zeggen dat het grootste deel van mijn verlangen naar chocola verdwenen is. De maaltijden die ik eet zijn aanzienlijk kleiner en gezonder en ik val af! ……. Ik ben echt super verbaasd en ik denk dat de subliminale boodschap toch mijn hersenen is binnengekomen, ook al concentreer ik mij niet … Ik kan niet geloven hoe goed dit is geweest.

  Als het stopt met werken zal ik het laten weten hier maar tot nu toe is het het geld en de moeite waard geweest.

  Bedankt!
  Luuk

 20. Waardering 5 uit 5

  Wesley

  Dit is een wonderlijk product. Ik gebruik het nu twee weken en ik zie de eerste resultaten al in de spiegel. Ik kijk uit naar wanneer ik er klaar mee ben de komende twee weken en dan ben ik benieuwd wat het de komende drie, zes en twaalf maanden gedaan heeft.

 21. Waardering 5 uit 5

  Missy

  Ik ben een emotionele eter en vecht al jaren om mijn ongezonde relatie met voedsel te verbreken. Ik heb eerder hypnose gedaan om af te vallen maar dat werkte een beetje. Ik heb een week geluisterd naar deze hypnose altijd als ik naar bed ging om te slapen. deze hypnose hielp me elke keer in slaap te vallen want ik heb het einde nooit gehoord. Ik merkte vrijwel meteen dat mijn eetlust enorm afnam en ik dacht niet meer na over eten .. Ik heb dit gedaan in combinatie met een detox, het eten van alleen fruit en salade. Ik heb geen honger meer en val eindelijk af. Onnodig te zeggen dat ik blijf luisteren!

 22. Waardering 5 uit 5

  Femke

  Ik heb de virtuele maagband net iets meer dan twee weken geleden gekocht en wat een koopje, want het werkt. Ik heb er elke dag naar geluisterd en ben 4 kilo afgevallen en ben 12 centimeter van mijn taille kwijt. Ik ben gehandicapt en het is voor mij heel moeilijk om wat aan beweging te doen, waardoor ik eerlijk kan zeggen dat ik dit te danken heb aan de hypnose download. De stem van Michel vind ik wel een beetje saai maar als je je daar overheen zet is het eenvoudig. Ik luister nog steeds elke dag en ik ben niet van plan om ermee te stoppen omdat het ook erg goed is om gewoon te ontspannen en weg te komen van de dagelijkse stress. De sessie duurt in totaal ongeveer een uur en als het voorbij is voel je je lekker uitgerust. Dankjewel.

 23. Waardering 4 uit 5

  Joep

  Ik kan niet zeggen of het werkt of niet. Ik zet het elke dag op om naar te luisteren, maar ik val steeds in slaap. Ik heb nog geen gewicht verloren, maar moet toegeven dat mijn eetlust wel lijkt te zijn afgenomen.

 24. Waardering 5 uit 5

  Suzanne

  Ik was wanhopig want ik heb elk dieet gedaan dat bestaat en elke keer viel ik een beetje af en werd ik daarna nog dikker. Door Michel zijn cursus weet ik nu hoe dit gejojo komt en ik besloot dat ik iets anders moest gaan doen. Ik heb nooit in hypnose geloofd maar besloot het toch te proberen en er open in te gaan. Ik luister nu elke dag naar deze mp3 op hetzelfde tijdstip elke avond en ik val er altijd bij in slaap. Ik kan je dus niet zeggen wat er allemaal gezegd wordt, maar wat het ook is, het werkt wel!!!!

  Ik wilde stoppen met mijn lijf steeds maar weer dikker te laten worden want ik ben het zo zat. Ik wilde niet meer na hoeven denken over eten de hele tijd en ik wilde minder eten. Tot nu toe ben ik al 6 kilo afgevallen en het kost me geen moeite en ik heb geen honger meer.

 25. Waardering 4 uit 5

  Tiny

  Was erg sceptisch, maar dit is geweldig. Ik ben nog niet zeker wat er allemaal gezegd wordt want ik val steeds in slaap. Maar elke keer wordt ik wel wakker aan het einde, elke keer !!
  Steeds doe ik een bewuste poging om de hele zaak te beluisteren, maar voor ik het weet hoor ik dat ik mijn ogen weer mag opendoen en wordt ik weer wakker !!!! Ik voel me veel sneller vol en eet minder daardoor. Ik luister elke dag op hetzelfde tijdstip. Dit is misschien niet voor iedereen, maar voor deze prijs is echt de moeite waard om het te gaan doen.

 26. Waardering 5 uit 5

  David

  Ik dacht dat het goed was deze cursus te proberen omdat ik serieus overwoog om me te laten opereren voor een echte maagband. Ik ben er de afgelopen jaren niet in geslaagd om af te vallen en het werd steeds noodzakelijker om veel gewicht te verliezen.

  Ik begon met behulp van de cursus ongeveer 8 weken geleden; Ik luisterde er twee keer per dag naar gedurende drie weken, en vaak voor het in slaap vallen ’s nachts. Ik begrijp echt niet hoe of waarom het werkt. zelfs als ik af en toe helemaal niet ontspannen ben. het is ongelofelijk dat dit kan werken maar voor mij heeft het dat wel gedaan. Na ongeveer de eerste week had ik het gevoel dat ik de operatie fysiek had ondergaan en ik was niet in staat om grote maaltijden te eten. Het begin was best wel ongemakkelijk om al na een paar happen te voelen dat je vol zit. Nu kan ik nog steeds alleen maar kleine porties eten en ik heb geen trek meer in de dingen waar ik vroeger niet af kon blijven zoals koek, chocola etc.

  Ik denk dat je dit echt zeer serieus moet nemen als je wilt afvallen. Ik ben in de laatste 8 weken 20 pond afgevallen en ik voel me veel gezonder. ik luister nu om de dag naar de cursus maar ik denk dat ik dit moet blijven doen. Ik weet nog steeds niet hoe het werkt omdat ik steeds in slaap val na een paar minuten maar dat geeft niet. Op de een of andere manier komt het toch aan in mijn onderbewustzijn. Ik moet wel zeggen dat ik het aan vrienden had aanbevolen en dat het voor hun niet werkte. Maar later hoorde ik dat ze eigenlijk geen tijd voor hadden om er in het begin elke dag naar te luisteren, zoals ik deed. Dus tot slot zou ik zeggen probeer het eens, maar je moet wel serieus zijn en echt willen om gewicht te verliezen. Als je elke dag op ongeveer dezelfde tijd luistert komt het goed. Het is verbazingwekkend wat je met je hoofd kan bereiken wanneer je het de juiste instructies geeft.. Succes ermee.

 27. Waardering 5 uit 5

  Madelon

  Was er niet van overtuigd dat dit zou werken, maar dacht dat dit het proberen wel waard was. En geloof me, dat is het! Ik heb er maar een paar keer naar geluisterd en ik eet minder dan eerst. Mijn vriend heeft er ook naar geluisterd en hij voelt hetzelfde. Het is zeer ontspannend en eigenlijk val ik in slaap op het moment dat ik meegenomen word naar de operatiekamer. Het is het geld zeker waard. Geef het een kans.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten