Hypnosmoke

Hypnosmoke – Stop met roken

5.00 uit 5 gebaseerd op 1 beoordeling
(1 klant reviews)

€ 147,00

Stop met roken

Je weet dat roken slecht voor je is en misschien heb je al van alles geprobeerd om te stoppen… Wat nu?

Welke van deze roken-gerelateerde problemen ken jij?

vinkje-klein-oranje Veel hoesten
vinkje-klein-oranje Te weinig adem hebben of kortademig zijn
vinkje-klein-oranje Te veel geld kwijt zijn aan sigaretten, shag of sigaren
vinkje-klein-oranje Uit je mond ruiken, stinkend haar of onfris ruikende kleren hebben
vinkje-klein-oranje Geliefden die maar blijven zeuren wanneer je eens stopt met roken
images Als je ook maar één van deze rook problemen kent, van jezelf of wellicht van een ander, dan weet je wat het is om te lijden onder een rookverslaving. En dit zijn alleen nog maar de basisproblemen.

Wist je dat deze problemen ook een gevolg kunnen zijn van roken?

vinkje-klein-oranje Afstervende ledematen doordat de bloedcirculatie afgeknepen wordt
vinkje-klein-oranje Hartaanval
vinkje-klein-oranje Longkanker dat overal uit kan zaaien
vinkje-klein-oranje Long emfyseem
vinkje-klein-oranje Geboorteafwijkingen door (mee)roken tijdens de zwangerschap
vinkje-klein-oranje Vroegtijdig overlijden

 

Hypnosmoke – het hypnoseprogramma om te stoppen met roken

smokequestionMisschien voel je je een beetje verdeeld. Een deel van je wil graag stoppen en een ander deel zegt dat het het niet waard is. Misschien heb je wel een lijst met redenen en smoesjes zoals: het is gewoon te lekker, het is te moeilijk, eens verslaafd altijd verslaafd, je zult altijd dat gevoel blijven houden, ik kan het toch niet volhouden om gestopt te blijven… en meer. Maar welke reden het ook is die je bedacht hebt, je kunt jezelf afvragen waarom je het jezelf niet zo eenvoudig mogelijk maakt om te stoppen met roken via hypnose.

Misschien twijfel je over de effectiviteit van hypnose, of denk je dat het bij jou niet werkt. Lees dan eens dit artikel, waarin officiële onderzoeken in het kort besproken worden waaruit blijkt dat hypnose een enorm hoog slagingspercentage heeft als het gaat om stoppen met roken.

Zoals met elke soort drugs is de eerste week dat je gestopt bent het zwaarst. Het afkicken van een nicotineverslaving is een van de lastigste dingen om mee om te gaan en ik, Michel Lejeune, oprichter van Trancewerk, kan je helpen om dit proces makkelijk en super simpel voor je te maken.

Wil je stoppen met roken? Ben je er klaar voor?

Jaja… misschien nu niet, maar maandag wel. Na Kerst en Oud en nieuw, als goed voornemen? Na Pasen? Vaak zoeken we bepaalde momenten om een vorm van vastigheid te vinden. Wat we ons meestal niet realiseren is dat we er eigenlijk altijd klaar voor zijn om te stoppen. Zelfs als je denkt er nog niet klaar voor te zijn, kun je simpelweg overwegen Hypnosmoke te downloaden en beginnen te luisteren naar deel 1. Op die manier bereid je je onderbewustzijn perfect voor op het moment dat je wilt stoppen.

Ons brein is complex en zit vaak vol tegenstrijdige gedachten, wensen en emoties. Hypnosmoke brengt deze conflicten als eerste in lijn met elkaar.

Ik stel voor dat je een lijstje maakt van redenen waarom je zou willen stoppen met roken. Maak hier een persoonlijk lijstje van. Misschien kun je dit lijstje ergens ophangen en kijk je er elk uur een keer naar, voordat je trek krijgt in een sigaret, shaggie, sigaar of welke soort tabak je ook rookt. Vul dit lijstje elke keer aan met iets nieuws en gebruik hem als overzicht met redenen om te willen stoppen. Deze lijst is een goede hulp bij Hypnosmoke. Zo kan het dingen bevatten hoe roken kanker kan veroorzaken of je gezondheid op een andere manier kan beschadigen. Oh ja, het beschadigt natuurlijk ook je portemonnee, of in ieder geval de inhoud daarvan.

roken-moordHart- en vaatziekten en kanker zijn MOORDENAAR nummer 1 en 2 in Europa. Roken belast de hartspier ongekend hoog waardoor rokers drie keer zoveel kans hebben op een hartaanval dan niet-rokers. Binnen één jaar nadat je gestopt bent, is het risico op een hartaanval al met 50% gezakt. Longkanker is bijna een exclusieve rokers-ziekte (meer dan 90% van alle longkankerpatiënten, zijn waren rokers)

Verder onderzoek heeft aangetoond dat alle soorten kanker (mede door uitzaaiingen), zoals maagkanker, borstkanker, alsmede longemfyseem en COPD direct in verband gebracht kunnen worden met roken.

In het Amerikaanse Surgeon General’s report van 2004 werd roken als veroorzaker gezien van meer dan vijftig verschillende aandoeningen en ziekten. Naast de meer bekende vormen zaten daar tot onze verrassing ook aandoeningen bij als nek- en rugpijn, bij mannen lagere zaadproductie, zaadafwijkingen en erectieproblemen en in het algemeen ook immuunsysteemproblemen en zelfs gehoorafwijkingen.

Het goede nieuws is dat elke dag dat je gestopt bent, het lichaam zich begint te herstellen. ‘Cold Turkey’ stoppen is echter niet makkelijk, maar voor sommige mensen wel het beste. Zij hebben een vaste datum nodig waaraan ze zich vast kunnen houden. Is het je waard dat je langer leeft in goede gezondheid? Hoe zou jouw leven zijn als je elke dag vrij bent van hoesten en je lekkerder in je vel zit?

En maak eens de rekensom voor jezelf. Hoeveel ben je nu per maand kwijt aan het roken? En per jaar? Ik weet zeker dat dit heel veel meer is dan de prijs van Hypnosmoke, waarmee je je leven in elk opzicht verbetert.

Ok, genoeg over de negatieve aspecten van je rookverslaving.

We weten allemaal hoe slecht roken voor je is in elk denkbaar opzicht. Welke reden je ook hebt om te willen stoppen met roken, je dacht eraan dat hypnose een manier is om te stoppen, anders zou je deze informatie nu niet lezen.

Lees verder om te ontdekken hoe Hypnosmoke je helpt om definitief te stoppen met roken zonder dat je in de gebruikelijke val trapt van het stoppen – weer beginnen – stoppen – weer beginnen – stoppen – weer beginnen … enzovoort. Maar voordat je verder leest…

twee-vragenMag ik je twee vragen stellen?

1. Ben je liever een ex-roker die alsmaar blijft hunkeren naar een sigaret?
2. Of wil je een niet-roker worden die het roken compleet vergeten is?

Ik denk dat ik het antwoord wel weet. Lees dus verder waarom Hypnosmoke je in staat stelt daadwerkelijk te stoppen met roken op een manier dat je automatisch nooit meer trek hebt in een sigaret, sigaar of shag.

Er is een groot verschil tussen iemand die gestopt is met roken en een niet-roker.

vuistAls je bewust gestopt bent met roken, en dat puur op basis van wilskracht doet, maak je je sterk en weersta je vol moed de drang om te roken. Dit kost je veel energie en moeite, juist op die momenten dat je er eerder eentje opstak. Stel je voor: je bent gestopt en om je heen roken anderen nog wel. Dat is niet makkelijk!

Hoe zou het zijn als je een niet-roker bent geworden? Je denkt er niet eens meer aan! Je kunt je niet meer voorstellen dat je zou roken. Het hele roken en alles dat ermee te maken heeft is uit je systeem gewist, net zoals bij iemand die nog nooit van zijn leven gerookt heeft. Dát is wat je realiseert met Hypnosmoke.

Je hebt vast wel eens gehoord van mensen die eerder gestopt zijn en er al 10 jaar vanaf zijn, die nog steeds zeggen “Elke keer als ik een biertje drink, heb ik trek in een sigaret. Het blíjft een verslaving.” – als je  wilt stoppen met roken is dat een afgrijselijk vooruitzicht! Dat soort dingen wil je toch niet horen? Laat staan meemaken!

Dit is het bewijs dat die mensen alleen op BEWUST niveau, dus op pure wilskracht, gestopt zijn met roken. Ze hebben een bewuste keuze gemaakt te stoppen en hebben dat vervolgens ook gedaan. Op het ONBEWUSTE niveau is het roken echter nog steeds aantrekkelijk voor ze, omdat er op dat niveau niets veranderd is. De trek is er nog steeds en ze denken er nog steeds aan en dus moeten ze nog steeds weerstand bieden.

Als je stopt met roken, doe het dan meteen goed!

nee-zeggen-tegen-sigaretEr zijn duizend-en-één manieren om te stoppen met roken… van nicotinepleisters, kauwgum, laserbehandelingen, tabletten, acupunctuur, inhalators, nepsigaretten tot medicijnen aan toe om de rookverslaving te onderdrukken. Er zijn ook duizenden mensen die je graag vertellen hoe het zit en hoe je het beste kunt stoppen met roken. Tips vind je overal. Alleen ontbreekt het bij al deze methodes en tips aan één cruciaal ding: rekening houden met het menselijke onderbewustzijn.  En dat is nou net de plek waar een verslaving zich verscholen houdt binnen in jou.

Zodra je moeite gaat doen jezelf te bevrijden van de vreselijke effecten van een rookverslaving, waarom doe je het dan niet meteen op de goede manier? Gebruik een goed programma om te stoppen met roken waarbij je wordt bevrijd van de innerlijke onbewuste drang te moeten roken. Pak de rookverslaving bij de wortels aan, precies waar deze zit en wis hem uit je systeem!

Met Hypnosmoke word je een niet-roker

sigaret-brekenHypnosmoke behandelt in tien simpele stappen elke psychologische truc waarmee het onderbewustzijn
met je speelt. Deze tien stappen breken je los van de grip die het onderbewustzijn heeft op je verslaving. Alle weerhaken waarmee die verslaving zich in je systeem heeft vastgezet worden losgemaakt en permanent gewist. Je verslaving verdwijnt daardoor van binnenuit en voorgoed. De delen van dit complete programma leiden je langzaam maar zeker van de huidige situatie, waarin je verslaafd bent, naar een situatie van volledig blijvende vrijheid.

Stel je voor dat die innerlijke drang te willen of moeten roken verdwenen is en weg blijft en dat je je dagindeling nooit meer hoeft aan te passen om maar te kunnen roken. Hoe zou jouw leven eruit zien als je geen enkele behoefte meer hebt om te roken? Nooit meer! En wat zou je doen als je geen rekening meer hoeft te houden waar je wel en niet mag roken? Of dat je niet meer steeds buiten moet gaan staan om even te roken. Hoe zou het voelen als je je nooit meer zorgen hoeft te maken of je nog genoeg te roken hebt en je letterlijk VRIJ bent?

Een ander groot voordeel van deze simpele manier om een niet-roker te worden is dat je op geen enkele manier plaatsvervangend gedrag ontwikkelt zoals snoepen of meer eten.

Ook blijft je stofwisseling intact. Je lichaamsgewicht en omvang staan dus helemaal los van deze manier van stoppen met roken. En het is zo eenvoudig: met Hypnosmoke ben je in staat een echte niet-roker te worden. Alsof je nog nooit gerookt hebt! Want iemand die nog nooit gerookt heeft, kan zich ook niet voorstellen een sigaret op te willen steken. Een niet-roker kent dat fenomeen niet, ook niet als het zo gezellig is. Een niet-roker, rookt niet, punt uit.

“Hypnosmoke programmeert je onderbewustzijn dusdanig dat het voor dit onderbewustzijn onaantrekkelijk wordt om te roken. Zodra dát gerealiseerd is, verdwijnt de ‘drang’ en verdwijnt de ‘trek’ waardoor je het hele roken simpelweg vergeet.”

Hoe effectief is hypnose bij het stoppen met roken?

Er zijn veel onafhankelijke onderzoeken geweest naar de effectiviteit van hypnose bij het stoppen met roken.

 • University of Washington School of Medicine rapporteert:
  90,6% van de deelnemers zijn succesvol gestopt met roken na behandeling met hypnose tegen roken.
 • Johnson DL, Karkut RT. Adkar Associates, Inc. rapporteert:
  87% van de deelnemers zijn succesvol gestopt met roken na behandeling met hypnose tegen roken.
 • Texas A&M University, System Health Science Center rapporteert:
  81% van de deelnemers zijn succesvol gestopt met roken na behandeling met hypnose tegen roken.
 • Wynd, CA. Journal of Nursing Scholarship rapporteert:
  Patiënten die behandeld zijn met hypnose twee keer zoveel kans na twee jaar nog steeds rookvrij te zijn.
 • Ohio State University, College of Nursing rapporteert:
  Hypnose om te stoppen met roken is effectiever dan behandeling met medicatie.
 • University of Iowa, Journal of Applied Psychology rapporteert:
  De grootste wetenschappelijke vergelijking ooit m.b.t. manieren om met roken te stoppen laat zien dat hypnose 3x zo effectief is als nicotinepleisters en 15x zo effectief als stoppen op basis van wilskracht.Bron: http://www.answers.com/Q/What_are_the_statistics_on_the_effectiveness_of_hypnosis

Het Hypnosmoke Programma

HypnosmokeIn je leven gaat het om prioriteiten stellen, en als je wilt stoppen met roken is het belangrijk te weten dat de sleutel hiertoe in het onderbewustzijn ligt. Dat is immers de plaats waar verslavingen, emoties en gewoonten opgeslagen zijn. Je intellect heeft daar geen enkele invloed op. Waarom denk je anders dat sigarettenreclames zo aan banden zijn gelegd? Omdat adverteren inspeelt op het menselijk onderbewustzijn! Als je  wilt stoppen met roken móet je die boodschap doorgeven aan het onderbewustzijn op een manier dat het je gaat helpen in plaats van dat het je inspanningen gaat saboteren.

Ik weet dat velen die dit lezen rokers zijn en ik weet zeker dat je wel eens gehoord hebt dat roken slecht voor je is en dat je eigenlijk zou moeten stoppen. De meeste rokers willen ook wel stoppen, alleen weten ze vaak niet hoe ze dat het beste kunnen doen en hoe ze om moeten gaan met de afkickverschijnselen.

Onderzoek heeft aangetoond dat hypnose een uitstekend hulpmiddel is om mensen definitief te laten stoppen met roken. Hypnose of hypnotherapie heeft alles te maken met ontspanning en aanmoediging en dat zijn de dingen die je als roker nodig hebt om te kunnen stoppen. Hypnosmoke helpt je niet voor een paar weken of maanden van het roken af. Nee, Hypnosmoke helpt je VOORGOED van het roken af. Hypnosmoke bestaat uit 10 delen plus één bonus deel en het enige dat je hoeft te doen is een paar keer luisteren naar elk deel. Hoe simpel wil je het hebben?

Wat belangrijk is om te weten is dat OOK JIJ KAN STOPPEN! Hypnotherapie is een bewezen effectieve methode waarmee mensen voorgoed van het roken afkomen. Het is velen malen effectiever dan wanneer je op wilskracht stopt, waarmee je het jezelf onnodig moeilijk maakt.

Hypnose is een natuurlijke methode en tegelijkertijd enorm krachtig. Tijdens de sessies luistert je onderbewustzijn en begrijpt het de suggesties die gegeven worden, waarna het de instructies opvolgt die het hoort. Hypnosmoke zit vol krachtige suggesties die je helpen moeiteloos te stoppen met roken.

Op dit moment heb je waarschijnlijk het gevoel dat roken je leven beheerst. En daar heb je gelijk in, het is ook zo. Realiseer je dan dat het ook anders kan. Hypnotherapie helpt je die controle terug te krijgen. En belangrijker: het helpt je voorgoed NEE te zeggen tegen roken.

Met Hypnosmoke ben je binnen enkele weken compleet vrij van je verslaving. Luister naar alle delen en je onderbewustzijn zal alle krachtige suggesties, die leiden tot het niet-roker zijn, opzuigen als een spons en ze opvolgen.

Na Hypnosmoke ben je een niet-roker geworden. Je vindt roken smerig als je er al aan denkt en wat doe je met dingen die je smerig vindt? Precies, je wilt er vanzelf niets meer mee te maken hebben.

Realiseer je dat je met Hypnosmoke definitief kunt stoppen met roken. Je kunt en zult een niet-roker worden met dit programma!

Neem nu de touwtjes in eigen handen, zet de eerste stap en leef vanaf nu VRIJ!

Het enige dat je hoeft te doen om voor jezelf een gezondere en betere toekomst te realiseren, is Hypnosmoke te downloaden en simpelweg te beginnen. Je krijgt onmiddellijk toegang tot alle delen van het programma. Zet nu die eerste stap en bestel Hypnosmoke vandaag nog!

SKU: 7202G. Categorie: .
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk...

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Wil je meer weten over deze unieke garantie? Lees dan hier verder.
Bovenstaand hypnoseproduct is ontwikkeld en geproduceerd door Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnose- en meditatiesessies in de Benelux. Als je besluit dit product te gaan gebruiken heb je recht op hulp en ondersteuning door Trancewerk. Voor inhoudelijke vragen, of als je hulp wenst of nodig hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Trancewerk via het contactformulier

1 review voor Hypnosmoke – Stop met roken

 1. yori@trancewerk.nl
  5 van de 5

  :

  Hoi Michel,

  Ik heb ze nu alle drie gekocht :) voor mijn vriendin.

  Ook al eens de stoppen met roken sessies gekocht en ben erg tevreden.

  Goed dat je af en toe kortings acties hebt, ik ben zelf afgestudeerd hypnotherapeut en weet ook wel dat het veel waard is maar 10 euro vind ik makkelijker te beslissen dan 50 euro (zeker als je het niet kent).

  Mooi dus dat ik ze nu heb kunnen aanschaffen tegen een vriendelijke prijs waarvoor dank!

  Met vriendelijke groet,

  Yori

Een review toevoegen

Anti-SPAM rekensom. Geef het antwoord in cijfer(s) *