Menu

Als je huisdier er niet meer is

Is je kind onlangs een huisdier kwijtgeraakt en vraag je je af wat de beste manier is om te helpen daarmee om te gaan?

Mensen met een huisdier weten hoe een huisdier de weg kan vinden naar je hart. Vaak is het zo dat een huisdier als gezinslid gezien wordt en vooral kinderen, maar ook volwassenen, kunnen daar een erg sterke band mee hebben. Wanneer een huisdier dan overlijdt kan dit een traumatische gebeurtenis zijn, vooral voor een kind. Vaak is het enige dat kinderen weten dat hun geliefde speelkameraadje er nu niet meer is.

Natuurlijk is het belangrijk om te vertellen over leven en dood, zodat je kind deze moeilijke les kan leren. Maar een kind heeft meer dan alleen feiten nodig om ermee om te kunnen gaan. Een kind moet het echt begrijpen, ook op emotioneel niveau.

En dat is waar dit hypnotische verhaal je goed bij kan helpen. Met dit verhaal wordt je kind diep vanbinnen gerustgesteld, wanneer een huisdier is overleden. Het verhaal van deze sessie Als je huisdier er niet meer is gaat over een denkbeeldig kind die hetzelfde meemaakt. Vervolgens ontdekt het kind dat er verschillende manieren zijn hoe het om kan gaan met dit grote verlies.

Omdat kinderen zichzelf snel identificeren met de figuren in een verhaal, zal dit verhaal je kind helpen snel over het verdriet heen te komen en de goede herinneringen aan het vroegere leven met het huisdier over te houden.

Download nu Als je huisdier er niet meer is en help je kind door deze moeilijke periode heen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Als je huisdier er niet meer is” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten