Menu

Als je opa of oma doodgaat

Is je kind in verwarring, verdrietig en mogelijk in de stress, omdat een grootouder is overleden? En vraag je je af hoe je je kind kunt helpen dit verlies beter te leren begrijpen, zodat het er beter mee kan omgaan?

Een kind helpen leren omgaan met de situatie als opa of oma er niet meer is, is een zware opgave. Vooral omdat de kans groot is dat je zelf ook met verdriet en rouw te maken hebt.

Kleine kinderen hebben vaak moeite om te snappen wat doodgaan en overlijden eigenlijk is en de eindeloze stroom aan vragen die ze stellen kunnen het voor jou extra moeilijk maken. Het is dan ook een goed idee om hun vragen zo direct en zo ondubbelzinnig mogelijk te beantwoorden, zodat ouders en kind samen in staat zijn om verdriet te kunnen hebben en te kunnen rouwen. Maar wees niet verrast als een klein kind soms ‘vergeet’ wat er gebeurd is en al lachend verder speelt, alsof er niets aan de hand is.

Dit is normaal gedrag en heeft te maken met leren omgaan met vreemde en moeilijke omstandigheden. Maar op onbewust niveau blijft de onzekerheid en het verdriet toch aanwezig. En juist in dit soort moeilijke periodes kan een beetje hulp geen kwaad.

Met dit hypnotische verhaal kun je je kind op een heldere manier uitleggen wat er precies aan de hand is. De kleine luisteraar zal op een ‘losgekoppelde’ manier (= zonder emotie) een ervaring meemaken die ze helpt te leren begrijpen wat er met opa of oma is gebeurd. Door dit hypnotische verhaal begint je kind te snappen wat overlijden eigenlijk is.

De sessie Als je opa of oma doodgaat is speciaal ontworpen voor kleinere kinderen. Je kind volgt de denkbeeldige personage in het verhaal en gaat zich ermee identificeren. Wanneer deze personage iemand verliest, wordt je kind langzaam duidelijk gemaakt dat overlijden bij het leven hoort en het begint de verbanden te zien hoe we allemaal verbonden zijn met diegenen die ons voorgegaan zijn, zoals opa en/of oma.

Download vandaag nog Als je opa of oma doodgaat en help je kind met zijn of haar verlies

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Als je opa of oma doodgaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten