Menu

Als je ouders uit elkaar gaan

Als ouders uit elkaar gaan kan dat een dramatische gebeurtenis zijn voor een kind. Scheiden en uit elkaar gaan komt nou eenmaal voor, ongeacht hoe goed alles in het begin ging. Soms gaan relaties niet zoals verwacht en bij een scheiding zal het kind ongetwijfeld emotioneel geraakt worden.

Het leven zal er heel anders gaan uitzien, er komen nieuwe regels en andere routines. Ook kan een kind heel snel het gevoel krijgen dat het zijn of haar schuld is dat de ouders uit elkaar gaan en het gevoel hebben dat hun wereld in elkaar is gestort.

Bij een scheiding hebben kinderen veel meer nodig dan alleen uitleg, omdat zij informatie op een heel andere manier verwerken dan volwassenen. Dit hypnotische verhaal is speciaal ontworpen voor kleinere kinderen.

Het is een pakkend sprookjesachtig verhaal dat laat zien hoe dingen in de ‘grote-mensen-wereld’ gaan, zonder in te gaan op specifieke details. In het verhaal komen zaken als verandering voor en hoe je daarna een nieuwe blije toekomst hebt, zelfs bij grote veranderingen.

Het verhaal wordt met hypnotisch taalgebruik vertelt, zonder dat het kind in de gaten heeft dat dit verhaal een sterk therapeutische werking heeft. Na dit verhaal, dat eindigt met een ‘happy-end’, kunnen ze veel beter omgaan met de situatie van een echtscheiding, en kunnen ze veel eenvoudiger deze scheiding accepteren.

Het is een uitstekende manier om je kind voor te bereiden op een aanstaande echtscheiding en zo de emotionele schok aanzienlijk te verzachten.

Download nu Als je ouders uit elkaar gaan en help je kind vandaag nog de (aankomende) scheiding te accepteren en begrijpen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Als je ouders uit elkaar gaan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten