Menu

Buiten de groep vallen

Heb jij een kind dat het gevoel heeft vaak buiten ‘de groep’ te vallen? Of wordt je kind vaker afgewezen om met de ‘gang’ mee te doen en is het daar verdrietig over? Dan vraag je je ongetwijfeld af wat je kunt doen om je kind te helpen als leeftijdsgenootjes samen spelletjes gaan doen of andere gezamenlijke activiteiten gaan ondernemen en jouw kind niet mee mag doen.

Als een kind niet meegevraagd wordt om mee te doen, of als niemand vraagt om te komen spelen, dan kan dit erg moeilijk te verkroppen zijn voor je kind. Het kan het zelfrespect beschadigen en ze het gevoel geven dat er iets mis is met ze. Dit alles heeft te maken met het vinden van de juiste vriendjes.

Dit is gemakkelijk gezegd, maar wel waar. In dit geval zal je kind op zoek moeten gaan naar andere kinderen om vriendschap mee te sluiten. Kinderen die dezelfde interesses delen en in sommige opzichten op elkaar lijken. Dit is belangrijk voor een kind om te begrijpen, want niet bij die ‘coole’ groep horen is helemaal geen probleem.

Dit hypnotische verhaal helpt kinderen zich veiliger en zekerder te voelen, ook al zijn ze afgewezen door een bepaalde groep. Dit vriendelijke verhaal helpt ze een ander beeld te vormen over ‘sociale uitsluiting’ en het gebruikt een denkbeeldig scenario, waarin kinderen stoppen zich zorgen te maken als ze buiten de groep vallen.

Als je kind regelmatig naar Buiten de groep vallen luistert gaat het zich meer richten op kinderen die meer als zijzelf zijn. Hierdoor gaat je kind op zoek naar andere kinderen die beter bij ze passen, in plaats van met die ene groep mee te willen gaan. Je kind gaat het leuk vinden om nieuwe mensen te ontmoeten en zal zich daardoor veel fijner en sterker voelen. Ook zal je kind stoppen met piekeren, waardoor het ’s nachts beter zal slapen.

Download vandaag nog Buiten de groep vallen en help je kind in te zien dat het oké is anders te zijn dan die anderen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Buiten de groep vallen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten