Menu

Durf te praten over je zorgen

Maak je je zorgen dat je kind met een probleem zit en er op de een of andere manier niet over wil praten? Stel je je kind gerust erover te praten, maar het helpt niet.

Ouders onderschatten vaak eenvoudig de problemen waar kinderen mee kunnen zitten. Vaak denken ze dat hun problemen ‘kinderlijk’ zijn en niets om je druk over te maken. Vanuit een volwassenen perspectief kan dat inderdaad zo zijn, maar vanuit een kinderperspectief zeker niet.

In de beleving van een kind kunnen de zorgen die zij met zich meedragen de wereld doen vergaan. Zo kan een simpele uitspraak als ‘hij schrok zich dood’, door een klein kind letterlijk opgevat worden, waardoor het compleet van slag kan raken. Onze taal zit bijvoorbeeld vol met beeldspraak en figuurlijke uitspraken en soms begrijpt een kind het verschil nog niet tussen figuurlijke en letterlijke dingen. En in zo’n geval kan het gebeuren dat jij je maar afvraagt wat er toch aan de hand is en waarom je kind steeds nachtmerries heeft. Dus wat kun je daaraan doen?

Eén van de beste manieren om een kind te laten praten over zijn of haar problemen is beginnen met het te laten luisteren naar een verhaal. En niet zomaar een verhaal, maar een hypnotisch verhaal dat speciaal voor dit doel is gemaakt.

Deze sessie Durf te praten over je zorgen helpt kleinere kinderen de problemen die zij met zich meedragen los te laten. Het verhaal spiegelt het probleem van het kind, zodat het kind zich ermee gaat identificeren, waarna ze de oplossing na kunnen gaan doen. En dat is wat kinderen leuk vinden.

Het herhaaldelijk laten luisteren naar dit leuke verhaal helpt je kind op onbewust niveau te leren en accepteren dat iedereen problemen heeft en dat die problemen vaak veel kleiner zijn dan ze denken en dat het echt helemaal oké is om hulp te vragen.

Download nu Durf te praten over je zorgen en haal de zware last van die kleine schouders af

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Durf te praten over je zorgen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten