Menu

Je beter kunnen concentreren

Ben je bang dat je kind mogelijk concentratieproblemen heeft? Of lijkt het erop dat je kind een dagdromertje is, waardoor het meer moeite heeft dingen te kunnen onthouden?

Kinderen krijgen vaak te horen dat als ze in de klas dagdromen, dit niet goed voor ze is. Dit kan ervoor zorgen dat een kind zich als een mislukking gaat voelen. En ondanks dat we tegenwoordig weten dat dagdromen juist iets positiefs is, blijkt het lastig in te passen in de hedendaagse schooltijden.

Hierdoor krijgen kinderen vaak onterecht het etiket opgeplakt ‘CONCENTRATIESTOORNIS’. Uiteraard is dit een uitdaging voor ouders en leerkrachten, want hoe los je dit op? Je wilt tenslotte toch ook dat je kind goed kan meekomen op school.

De oplossing voor dit probleem is het kind een speciaal verhaal te laten horen. Dit hypnotische verhaal gaat je kind helpen zich beter te kunnen focussen op alles.

De sessie Je beter kunnen concentreren verbetert het concentratievermogen van je kind, omdat het zich gaat identificeren met de kleine uil in dit mooie verhaal. Deze kleine uil ontdekt hoe hij gebruik kan maken van wat hij geleerd heeft op een bepaald gebied en hoe hij die kennis goed kan gebruiken op een ander gebied: school.

Het is een pakkend en interessant verhaal en kinderen zijn gek op dit soort verhalen. Het is niet voor niets dat kinderen dit soort verhalen keer op keer graag willen horen.

Laat je kind vaker naar dit verhaal luisteren en het gaat deze belangrijke les vanzelf implementeren in zijn of haar eigen leven. Het helpt je kind zich beter te kunnen concentreren, waardoor de (school)prestaties verbeteren en je kind (en jij) zich trots kan voelen.

Download nu Je beter kunnen concentreren en help je kind beter te kunnen concentreren op een manier die het beste bij ze past

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Je beter kunnen concentreren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten