Menu

Kruipende insecten zijn niet eng

Is je kind doodsbang voor kruipende insecten? Of is je kind zo bang dat het nergens meer naartoe durft, omdat er weleens een kruipend insect in de buurt kan zijn?

Angst voor kleine kruipende insecten komt vaak voor bij kinderen en meestal gaat die angst vanzelf over. Maar soms gebeurt het dat die angst niet verdwijnt en juist erger wordt. Sommige kinderen kunnen volledig in paniek raken als ze een spin zien… of mieren… of een bij. Zij zullen gebeurtenissen uit de weg gaan, waarbij ze deze dieren tegen kunnen komen en maken zich zorgen over hun angst, waarmee ze die angst alleen maar voeden en nog erger maken.

Uiteraard helpt het niet door te zeggen dat het geen kwaad kan. Angst kun je niet beredeneren. Het is een gevoel dat van binnenuit komt. Het probleem is echter wel dat als je er niets aan doet, deze angst eenvoudig kan uitgroeien tot een fobie die tot in de lengte der dagen, in het volwassen leven, kan aanhouden.

De beste manier om door te dringen tot het onderbewustzijn van een kind (van een volwassene trouwens ook) is gebruik maken van een verhaal. En een hypnotisch verhaal reikt tot daar waar logische woorden niet kunnen komen: het onderbewustzijn.

De sessie Kruipende insecten zijn niet eng is bedoeld voor kleinere kinderen en gaat over een mysterieuze ontmoeting in een donker bos, waarbij de heldin van het verhaal drie magische dromen heeft. Door deze dromen gaat zij de wereld met andere ogen zien en verdwijnt de angst voor kruipende insecten.

Kinderen vinden het heerlijk om vaker naar een goed verhaal te luisteren en dit herhaaldelijk luisteren helpt het kind onbewust een nieuw reactiepatroon te accepteren en integreren in het onderbewustzijn. Hierdoor zal de angst voor kruipende insecten verdwijnen. Je kind zal zich steeds meer op zijn/haar gemak voelen en hij/zij zal merken dat die kleine kruipende beestjes eigenlijk helemaal niet zo eng zijn.

Download nu Kruipende insecten zijn niet eng en help je kind zich gemakkelijker te voelen bij kruipende insecten

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kruipende insecten zijn niet eng” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten