Menu
Lekker verder slapen na een nachtmerrie

Lekker verder slapen na een nachtmerrie

 49,99

Heeft je kind weleens een nachtmerrie en durft het niet meer te gaan slapen? Ben je bang dat dit een zich steeds herhalend patroon wordt? Lees dan even verder.

Niemand houdt van nachtmerries en volwassenen kunnen tegen zichzelf zeggen dat het alleen maar een droom was. Na verloop van tijd zal het angstige rotgevoel langzaam verdwijnen. Maar een jong kind begrijpt niets van ‘het was maar een droom’. Daarom heeft het ook geen nut om uit te leggen dat die vreselijk enge gebeurtenis tijdens de slaap niet echt was. Een klein kind zal zich daardoor niet minder bang voelen. Zien hoe hun ouders omgaan met een nachtmerrie geeft ze ook al geen houvast, want als het weer gebeurt staan ze er in hun droom toch weer alleen voor.

Wist je dat dromen op zichzelf, hoe eng en echt ze soms ook kunnen zijn, een verborgen boodschap bevat? Dromen komen uit je onderbewustzijn en om die reden is een hypnotisch verhaal een van de beste manieren om op dit onbewuste niveau er iets aan te doen. Bijkomend voordeel is dat kinderen gek zijn op een goed verhaal, omdat het ze een vorm van entertainment geeft.

Dit hypnotische verhaal met de titel Lekker verder slapen na een nachtmerrie helpt je kind om te kunnen gaan met nachtmerries. Deze sessie is speciaal bedoeld voor jongere kinderen. Je kind zal zichzelf identificeren met het kind uit het verhaal en datgene dat het kind leert overnemen. En dat is hoe het om moet gaan met de realiteit van een droom, zelfs als dit een nare droom is. Als je kind vaker naar dit verhaal luistert, zal het deze droomlessen in zich opnemen, waarna je nooit meer hoeft te zeggen dat het alleen maar een droom was.

Download nu Lekker verder slapen na een nachtmerrie, zodat je kind voortaan weer fijn kan slapen als het een nachtmerrie heeft gehad

  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Deel dit en krijg korting!

Stuur naar een vriend

Resterend aantal tekens: 160

Wissen

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk...

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!

Bovenstaand hypnoseproduct is ontwikkeld en geproduceerd door Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnose- en meditatiesessies in de Benelux.
Als je besluit dit product te gaan gebruiken heb je recht op hulp en ondersteuning door Trancewerk. Voor inhoudelijke vragen, of als je hulp wenst of nodig hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Trancewerk via het contactformulier

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Lekker verder slapen na een nachtmerrie”

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Meer in deze categorie

Geen producten
AANMELDEN OP ONZE NIEUWSBRIEF
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en krijg de hypnosesessie 'Diepe Ontspanning (t.w.v. € 49,99) GRATIS!
Zodra je aanmelding is verwerkt (meestal binnen een paar seconden), ontvang je een e-mail met de 100% kortingscode voor deze sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning', waarmee je ongekend heerlijke rust in je leven krijgt.
Inloggen...
Onthoud mij
REGISTRATIE BIJNA KLAAR
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Registreren op Trancewerk betekent:
  • Een gratis account aanmaken!
  • Via je accounttegoed 20% korting op alles!
  • Je privacy blijft beschermd, want we vragen alleen je voornaam en e-mailadres!
Na je aanmelding krijg je een e-mail met een link, waarop je dient te klikken om je registratie te bevestigen.

Register

Registreren
50%
Vul hieronder je beste e-mailadres in: