Menu

Leren is leuk en jij kunt het

Maak je je zorgen dat je kind het leren niet meer leuk vindt? Vermoed je dat je kind veel meer kan dan dat het laat zien?

Al vanaf de geboorte zijn kinderen van nature supernieuwsgierig en dit aangeboren gedrag helpt ze de wereld te leren kennen. Uiteraard kan dit uitputtend zijn voor de ouders en tegelijkertijd ook heel erg leuk en lonend. Want hoe geweldig is het om te zien als je kind weer iets nieuws geleerd heeft?

Om die reden kan het soms een shock zijn als je merkt dat je kind na verloop van tijd op school het erbij laat zitten en het geen zin meer heeft om te leren. Iets dat je kind vroeger leuk vond en waar het nu ineens geen zin meer in heeft. Er kunnen vele oorzaken zijn dat deze leer-motivatie verdwenen is.

Maar wat het ook is, het gevolg kan zijn dat je kind hierdoor minder zelfverzekerd wordt en een achterstand oploopt, omdat het denkt bepaalde dingen toch niet te kunnen. Dus hoe help je je kind hierbij?

Uiteraard zul je op school moeten gaan praten om te kijken of er iets aan de hand is, en wellicht heb je dat al gedaan. Vervolgens kun je met dit hypnotische verhaal de motivatie om te leren terug laten keren in je kind.

Hij of zij zal door dit verhaal weer die natuurlijke aantrekkingskracht terugkrijgen, die het als klein kind ook had, om dingen te willen weten, ontdekken en leren. De sessie Leren is leuk en jij kunt het zorgt ervoor dat je kind zekerder wordt als het aankomt op nieuwe dingen leren. Het gaat weer geloven in zichzelf en voelt zich daardoor sterker, zelfverzekerder en beter.

De jonge luisteraar zal zichzelf gaan herkennen in het verhaal, waarna het op onbewust niveau een geweldige uitweg uit die passieve situatie aangereikt krijgt. Je kind krijgt hierdoor het vermogen terug om gemotiveerd te worden als het aankomt op nieuwe dingen leren.

Download vandaag nog Leren is leuk en jij kunt het en haal het enthousiasme om te leren in je kind weer omhoog

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1218 Categorie: Tags: , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Leren is leuk en jij kunt het” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten