Menu

Makkelijk vriendjes maken

Is je kind verlegen of heeft het moeite met het maken van nieuwe vriendjes? Maak je je druk dat je kind zich eenzaam voelt zonder vriendjes of vriendinnetjes en dat het misschien geïsoleerd raakt?

Veel kinderen leggen gemakkelijk contact met andere kinderen buiten en op school. Maar niet alle kinderen. Sommige kinderen zijn van nature meer verlegen en terughoudend dan andere kinderen. Soms kan het zijn dat de ‘grote buitenwereld’ gewoonweg te eng is om je ‘zomaar’ tussen andere kinderen te begeven. En soms weten kinderen gewoon niet wat ze moeten doen om nieuwe vriendjes te maken.

Gelukkig lost dit probleem zich meestal vanzelf op, zodra je kind gewend is geraakt aan bijvoorbeeld school en het gezien heeft wat andere kinderen doen. Maar wat als jouw kind daar meer moeite mee heeft? Een klein beetje hulp kan in zo’n geval een groot verschil maken.

Deze hulp kan gegeven worden in de vorm van een interessant hypnotisch verhaal. Via dit verhaal kan elk kind nieuwe vaardigheden leren, zoals hoe je nieuwe vriendjes moet maken. De sessie Makkelijk vriendjes maken is speciaal gemaakt voor kleinere kinderen.

Een vriendelijk en tevens grappig avontuur helpt ze zich te identificeren met de held van het verhaal, waardoor ze leren hoe je het beste vriendjes kunt maken en je je daarbij veilig en goed voelt. De held van het verhaal doet precies voor hoe het moet, en je kind zal dit vanzelf na gaan doen.

Wanneer je kind wat vaker naar dit verhaal luistert (zoals bijna alle kinderen dat erg leuk vinden), dan zullen op onbewust niveau deze nieuwe vriendschapslessen geïntegreerd worden. Hierdoor gaat je kind deze lessen op een volledig natuurlijke manier in zijn of haar eigen leven toepassen.

Download vandaag nog Makkelijk vriendjes maken en help je kind aan een beter sociaal leven

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Bekijk verlanglijstje
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Makkelijk vriendjes maken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten