Menu

Niet meer zo verlegen zijn

Is je kind verlegen en heeft het daardoor moeite met andere kinderen om te gaan? Staat verlegenheid van je kind in de weg om volop van het leven te kunnen genieten?

Veel kinderen zijn zo nu en dan verlegen en dat is normaal. Nieuwe mensen ontmoeten, wat de eerste stap naar nieuwe vriendschap is, kan soms een uitdaging zijn als je te verlegen bent. Uiteindelijk zullen de meeste kinderen wel over deze verlegenheid heen groeien en hun plekje in de groep vinden. Maar wat als dat niet gebeurt en je kind zich steeds meer opgesloten voelt in zichzelf?

Het kan moeilijk zijn om een kind van verlegenheid af te helpen. Simpelweg zeggen dat het niet verlegen hoeft te zijn werkt niet en kan zelfs het tegenovergestelde effect hebben, waardoor ze zich nog rottiger en meer alleen gaan voelen.

Een betere manier om je kind te helpen minder verlegen te worden is gebruik maken van de kracht van een goed verhaal. Dit hypnotische verhaal kan je kind helpen van zijn of haar verlegenheid af te komen.

Dit pakkende verhaal is speciaal ontworpen voor kleinere kinderen en gaat over een kleine jongen die echt graag nieuwe vriendjes wil maken en niet weet hoe hij dat moet doen. En dan ontdekt hij een geweldige manier om dat toch voor elkaar te krijgen! En weet je wat? Het is een superleuke en gemakkelijke manier! Het verhaal wordt verteld op een manier dat jouw kind zich gaat identificeren met het jongetje in het verhaal, waardoor hij of zij ook deze geweldige manier gaat proberen om contact te leggen met anderen.

Download nu Niet meer zo verlegen zijn en help je kind ontspannen contact te kunnen leggen met anderen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Niet meer zo verlegen zijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten