Menu
Niet meer zo verlegen zijn

Niet meer zo verlegen zijn

 49,99

Is je kind verlegen en heeft het daardoor moeite met andere kinderen om te gaan? Staat verlegenheid van je kind in de weg om volop van het leven te kunnen genieten?

Veel kinderen zijn zo nu en dan verlegen en dat is normaal. Nieuwe mensen ontmoeten, wat de eerste stap naar nieuwe vriendschap is, kan soms een uitdaging zijn als je te verlegen bent. Uiteindelijk zullen de meeste kinderen wel over deze verlegenheid heen groeien en hun plekje in de groep vinden. Maar wat als dat niet gebeurt en je kind zich steeds meer opgesloten voelt in zichzelf?

Het kan moeilijk zijn om een kind van verlegenheid af te helpen. Simpelweg zeggen dat het niet verlegen hoeft te zijn werkt niet en kan zelfs het tegenovergestelde effect hebben, waardoor ze zich nog rottiger en meer alleen gaan voelen.

Een betere manier om je kind te helpen minder verlegen te worden is gebruik maken van de kracht van een goed verhaal. Dit hypnotische verhaal kan je kind helpen van zijn of haar verlegenheid af te komen.

Dit pakkende verhaal is speciaal ontworpen voor kleinere kinderen en gaat over een kleine jongen die echt graag nieuwe vriendjes wil maken en niet weet hoe hij dat moet doen. En dan ontdekt hij een geweldige manier om dat toch voor elkaar te krijgen! En weet je wat? Het is een superleuke en gemakkelijke manier! Het verhaal wordt verteld op een manier dat jouw kind zich gaat identificeren met het jongetje in het verhaal, waardoor hij of zij ook deze geweldige manier gaat proberen om contact te leggen met anderen.

Download nu Niet meer zo verlegen zijn en help je kind ontspannen contact te kunnen leggen met anderen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen

Deel dit en krijg korting!

Stuur naar een vriend

Resterend aantal tekens: 160

Wissen

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk...

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!

Bovenstaand hypnoseproduct is ontwikkeld en geproduceerd door Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnose- en meditatiesessies in de Benelux.
Als je besluit dit product te gaan gebruiken heb je recht op hulp en ondersteuning door Trancewerk. Voor inhoudelijke vragen, of als je hulp wenst of nodig hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Trancewerk via het contactformulier

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Niet meer zo verlegen zijn”

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Meer in deze categorie

Geen producten
AANMELDEN OP ONZE NIEUWSBRIEF
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en krijg de hypnosesessie 'Diepe Ontspanning (t.w.v. € 49,99) GRATIS!
Zodra je aanmelding is verwerkt (meestal binnen een paar seconden), ontvang je een e-mail met de 100% kortingscode voor deze sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning', waarmee je ongekend heerlijke rust in je leven krijgt.
Inloggen...
Onthoud mij
REGISTRATIE BIJNA KLAAR
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Registreren op Trancewerk betekent:
  • Een gratis account aanmaken!
  • Via je accounttegoed 20% korting op alles!
  • Je privacy blijft beschermd, want we vragen alleen je voornaam en e-mailadres!
Na je aanmelding krijg je een e-mail met een link, waarop je dient te klikken om je registratie te bevestigen.

Register

Registreren
50%
Vul hieronder je beste e-mailadres in: