Menu

Niet uitgenodigd op het feestje

Is je kind van slag, verdrietig, overstuur of boos, omdat het niet is uitgenodigd voor een feestje? Maak jij je zorgen over het effect dat dit kan hebben op je kind?

Een van de zwaardere dingen in een kinderleven is het leren omgaan met sociale structuren. Het is heel natuurlijk voor kinderen om groepjes, gangs, en clubjes te vormen en elk groepje heeft zo zijn eigen regels wie erbij mag en wie niet.

Het kan dan ook verpletterend zijn voor kinderen als ze ontdekken dat ze er niet bij horen. Zeker als hij of zij gerekend had op een uitnodiging voor een feestje en die uitnodiging niet kwam.

Je kind kan hierdoor het gevoel krijgen onbelangrijk te zijn, alsof ze hem of haar ‘niet moeten’ en niet leuk vinden. Het gevoel ongewenst te zijn bij een feestje heeft vaak, omdat kinderen emotioneel nog niet volgroeid zijn, een grote impact op ze.

En in zo’n geval helpt een mooi hypnotisch verhaal je kind er weer snel bovenop. De sessie Niet uitgenodigd op het feestje is een briljant verhaal over een kleine heldin en hoe zij omgaat met dit soort teleurstellingen.

Je kind zal de onderliggende patronen onbewust oppikken en op zich- of haarzelf van toepassing maken. Het zal zich gaan identificeren met de hoofdfiguur in het verhaal, waardoor het zich heel snel sterker en beter voelt.

Je kind zal meer zelfvertrouwen en zelfrespect krijgen en leren dat een blij gevoel niet van anderen afhangt. Ook zal je kind gaan leren accepteren dat niet iedereen je beste vriend of vriendin hoeft te zijn en dat het zo beter is.

Download vandaag nog de sessie Niet uitgenodigd op het feestje en help je kind veel beter om te kunnen gaan met teleurstellingen als het niet is uitgenodigd

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Niet uitgenodigd op het feestje” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten