Menu
Nooit meer bang in het donker

Nooit meer bang in het donker

 99,99

Is je kind bang in het donker en houdt deze angst hem of haar ’s nachts wakker? Is bedtijd voor jou en je kind een strijd geworden, omdat zorgen en stress een hoofdrol zijn gaan spelen?

Angst voor het donker bij kleinere kinderen is iets anders dan bij volwassenen. Dit komt doordat kleinere kinderen nog niet rationeel kunnen nadenken, zoals volwassenen. Kinderen halen hun denkbeeldige fantasiewereld en de realiteit nog door elkaar, omdat de grens tussen deze twee werelden nog niet zo scherp is. Hierdoor is het voor een kind moeilijk het verschil te zien tussen de knuffelbeer in die donkere hoek en die echte grommende beer in de dierentuin.

Door dit levendig inbeeldingsvermogen kunnen monsters, krokodillen of wolven onder het bed levensecht lijken en kan de angst ook traumatisch zijn. Simpelweg zeggen dat er geen monsters zijn, is in zo’n geval onvoldoende. Je kind zal misschien heel even een beetje gerustgesteld zijn, maar al snel wint de fantasie het weer.

De beste manier om een kind te helpen omgaan met angst voor het donker is om met ze mee te gaan in hun denkbeeldige wereld en daar de monsters overwinnen met dezelfde verbeeldingskracht als waarmee ze gemaakt zijn. En dát doe je met een goed hypnotisch verhaal.

Deze sessie vertelt een hypnotisch verhaal, waarmee kinderen leren dat het donker een fijne plek is om te zijn. De sessie Nooit meer bang in het donker is speciaal voor kleinere kinderen gemaakt en het vertelt het verhaal over een kind dat iets heel, heel erg graag wil. En het enige dat in de weg staat is haar eigen angst. Verderop in dit mooie verhaal leert deze heldin hoe zij haar angsten kan overwinnen.

Het verhaal wordt hypnotisch vertelt, zodat je kind zich gaat identificeren met de hoofdpersoon en op dezelfde manier van de angst voor het donker afkomt. Het is een fijne sessie die je kind geruststelt, waardoor het gemakkelijker naar bed gaat en fijn gaat slapen.

Download nu Nooit meer bang in het donker en help je kind nooit meer bang te zijn in het donker

  • Levertijd: 1-10 werkdagen

Deel dit en krijg korting!

Stuur naar een vriend

Resterend aantal tekens: 160

Wissen
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk...
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
Bovenstaande sessie is ontwikkeld door Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnose- en meditatiesessies in de Benelux.
Wanneer je deze sessie koopt, heb je recht op hulp en ondersteuning. Voor inhoudelijke vragen, of als je hulp wenst of nodig hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Trancewerk via het contactformulier

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Nooit meer bang in het donker”

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten
AANMELDEN OP ONZE NIEUWSBRIEF
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en krijg de hypnosesessie 'Diepe Ontspanning (t.w.v. € 49,99) GRATIS!
Zodra je aanmelding is verwerkt (meestal binnen een paar seconden), ontvang je een e-mail met de 100% kortingscode voor deze sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning', waarmee je ongekend heerlijke rust in je leven krijgt.
Inloggen...
Onthoud mij
REGISTRATIE BIJNA KLAAR
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Registreren op Trancewerk betekent:
  • Een gratis account aanmaken!
  • Via je accounttegoed 20% korting op alles!
  • Je privacy blijft beschermd, want we vragen alleen je voornaam en e-mailadres!
Na je aanmelding krijg je een e-mail met een link, waarop je dient te klikken om je registratie te bevestigen.

Register

Registreren
50%
Vul hieronder je beste e-mailadres in: