Menu

Nooit meer bang in het donker

Is je kind bang in het donker en houdt deze angst hem of haar ’s nachts wakker? Is bedtijd voor jou en je kind een strijd geworden, omdat zorgen en stress een hoofdrol zijn gaan spelen?

Angst voor het donker bij kleinere kinderen is iets anders dan bij volwassenen. Dit komt doordat kleinere kinderen nog niet rationeel kunnen nadenken, zoals volwassenen.

Kinderen halen hun denkbeeldige fantasiewereld en de realiteit nog door elkaar, omdat de grens tussen deze twee werelden nog niet zo scherp is. Hierdoor is het voor een kind moeilijk het verschil te zien tussen de knuffelbeer in die donkere hoek en die echte grommende beer in de dierentuin.

Door dit levendig inbeeldingsvermogen kunnen monsters, krokodillen of wolven onder het bed levensecht lijken en kan de angst ook traumatisch zijn. Simpelweg zeggen dat er geen monsters zijn, is in zo’n geval onvoldoende. Je kind zal misschien heel even een beetje gerustgesteld zijn, maar al snel wint de fantasie het weer.

De beste manier om een kind te helpen omgaan met angst voor het donker is om met ze mee te gaan in hun denkbeeldige wereld en daar de monsters overwinnen met dezelfde verbeeldingskracht als waarmee ze gemaakt zijn. En dát doe je met een goed hypnotisch verhaal.

Deze sessie vertelt een hypnotisch verhaal, waarmee kinderen leren dat het donker een fijne plek is om te zijn. De sessie Nooit meer bang in het donker is speciaal voor kleinere kinderen gemaakt en het vertelt het verhaal over een kind dat iets heel, heel erg graag wil. En het enige dat in de weg staat is haar eigen angst. Verderop in dit mooie verhaal leert deze heldin hoe zij haar angsten kan overwinnen.

Het verhaal wordt hypnotisch vertelt, zodat je kind zich gaat identificeren met de hoofdpersoon en op dezelfde manier van de angst voor het donker afkomt. Het is een fijne sessie die je kind geruststelt, waardoor het gemakkelijker naar bed gaat en fijn gaat slapen.

Download nu Nooit meer bang in het donker en help je kind nooit meer bang te zijn in het donker

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nooit meer bang in het donker” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten