Menu
Omgaan met pesten en treiteren

Omgaan met pesten en treiteren

Sinds mensenheugenis plagen kinderen elkaar en halen ze grapjes uit. Het kan echter een probleem worden wanneer een treiteraar de grenzen niet kent en te ver doorgaat. Soms gaan andere kinderen meedoen met het gepest, waardoor het getreiterde kind ernstig in de problemen kan komen. Het voelt zich ongelukkig, kan bang zijn of wil niet meer buiten spelen of naar school.

Wanneer gepeste kinderen hier niet goed mee om kunnen gaan, kan het leven erg zwaar worden voor ze. Hun zelfvertrouwen keldert en ze beginnen zich slecht over zichzelf te voelen. Ze kunnen zich moeilijk concentreren en hun schoolwerk kan eronder lijden, wat nog meer problemen met zich meebrengt.

De sessie Omgaan met pesten en treiteren is een interessant hypnotisch verhaal dat speciaal voor jongere kinderen is gemaakt. Kinderen houden van verhalen en identificeren zich vaak met de personages in die verhalen. Deze sessie bevat een krachtig verhaal dat niet alleen geruststellend is, maar werkelijk praktische hulp biedt bij pesten en treiteren. Wanneer het kind enkele keren naar dit verhaal heeft geluisterd, zal het onbewust drie essentiële gereedschappen oppikken om met pesten en treiteren om te kunnen gaan.

Het kind krijgt daardoor meer zelfvertrouwen en gaat zich beter en sterker voelen. Het is een eenvoudige manier om het pesten en treiteren vanzelf te laten te stoppen. Je kind gaat zich weerbaarder gedragen en opstellen, waardoor de ‘lol’ er voor de treiteraars snel af is en het gepest en getreiter vanzelf stopt.

Download nu direct Omgaan met pesten en treiteren en help je kind snel van het gepest en getreiter af te komen, waardoor het zich sterker en beter voelt

  • Levertijd: Onmiddellijk

 49,99

Wissen
SKU: 1203G Categorie: Tags: , , ,
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Omgaan met pesten en treiteren”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten