Menu

‘s Avonds blij naar bed gaan

Soms willen kinderen ‘s avonds niet naar bed. Zij willen graag opblijven, net als ‘grote mensen’. Als dit een enkele keer gebeurt is dat prima. Maar als het vaker gebeurt dan je lief is en het onwenselijk gedrag wordt van je kind, dan kan dit een soort ‘nachtmerrie’ worden. Je kind kan (zwaar) geïrriteerd raken, stout gaan doen en baldadig of bang worden.

Ook zijn er kinderen die steeds weer uit bed kruipen, omdat zij gewoonweg ‘geen slaap hebben’, of gewoon op willen blijven. Zij denken soms dat het hun recht is om zo lang op te blijven als ze zelf willen. Hierdoor kan bedtijd een behoorlijk uitputtend moment worden.

De sessie ‘s Avonds blij naar bed gaan is een hypnotisch verhaal dat speciaal ontworpen is voor jonge kinderen die niet naar bed willen. Het verhaal gebruikt de kracht van levendige fantasie, waardoor het kind zich precies voor kan stellen wat er verteld wordt. Het verhaal helpt ze op een natuurlijke manier tot rust te komen.

Op een aangename en leuke manier wordt verteld hoe een kind een ander kind een heel erg belangrijk geheim vertelt. Het is de perfecte strategie om ook jouw kind een blij en positief gevoel te geven om naar bed te willen gaan. Je kind zal voortaan graag naar bed willen om te gaan slapen, waardoor de strijd om hem of haar naar bed te krijgen verleden tijd is.

Download nu ‘s Avonds blij naar bed gaan, zodat je kind voortaan met plezier naar bed gaat en iedereen zijn rust krijgt

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “‘s Avonds blij naar bed gaan” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten