Menu

Stoppen met bedplassen

Vraag je je weleens af wat nou de beste manier is om je kind te laten stoppen met bedplassen? Of maakt je kind zichzelf zorgen en schaamt het zich dat het bed ’s morgens nog steeds nat is?

Bedplassen is normaal bij jonge kinderen. Het hoort bij het proces van zindelijk worden. Als ze groter worden, is overdag controle te krijgen over de blaas het eerste dat ze leren. En langzaamaan worden ze steeds beter in het onder controle houden van de blaas, ook tijdens de nacht.

Normaal gesproken gebeurt dit ‘automatisch’ en hebben ze er geen speciale training voor nodig. Maar als er een probleem ontstaat en je kind wordt maar niet zindelijk ’s nachts, dan wordt er doorgaans te veel aandacht aan gegeven. Dit kan het probleem verergeren, omdat er druk op gelegd wordt. Onbewust zal stress het probleem alleen maar aanwakkeren, ook als het kind het uit zichzelf erg vindt. Je kind vergelijken met andere kinderen die wel al zindelijk zijn, zal ook niet helpen.

Het zorgt er alleen maar voor dat je kind zich mogelijk minderwaardig gaat voelen, wat ook weer tot stress leidt. Als ouder is het dan ook erg gemakkelijk om in herhaling te vallen en voor je het weet ontstaat er een vicieuze cirkel. Dus wat kun je doen dat wél werkt om het bedplassen te stoppen in plaats van het te verergeren?

Je weet wellicht al dat gewoon zeggen dat het moet stoppen met bedplassen, absoluut niet werkt. Een goed hypnotisch verhaal, zoals Stoppen met bedplassen helpt wel.

Deze sessie vertelt een verhaal over de kleine jongen Thomas die echt niet goed was in gym op school. Totdat hij ontdekte dat hij heel erg goed kon gymmen, als hij ’s nachts op avontuur ging in een magisch ruimteschip.

Het verhaal is hypnotisch en spreekt met geen woord over bedplassen. De boodschap wordt echter via hypnotische wijze overgebracht, terwijl je kind luistert naar dit interessante, leuke en informatieve verhaal. Je kind zal dit verhaal leuk vinden. Deze indirecte benaderingswijze is uiterst effectief om het onderbewustzijn van je kind te programmeren het ’s nachts voortaan droog te houden. En dat is wat nodig is om ’s nachts tijdens de slaap de blaasspieren onder controle te houden.

Download nu Stoppen met bedplassen en geef je kind een leuk verhaal dat leidt tot droge nachten

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stoppen met bedplassen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten