Menu

Stoppen met duimzuigen

Maak je je zorgen dat je kind niet stopt met duimzuigen? Weet je niet goed wat je met doen om het duimzuigen te laten stoppen?

De zuigreflex waarmee baby’s geboren worden is een belangrijk overlevingsmechanisme. Iedereen die weleens met baby’s te maken heeft gehad weet hoe een baby automatisch op van alles en nog wat dat in zijn of haar mondje past sabbelt.

Naast dat de zuigreflex noodzakelijk is om te eten, heeft het instinctief een diep ontspannende en kalmerende werking. Eén van de eenvoudigste manieren om een huilend kind stil te krijgen is het iets geven waarop het kan zuigen. Het is dan ook natuurlijk dat een klein kind al snel de eigen duim vindt en die in de mond stopt. Tot zover is alles prima in orde!

Het wordt pas een probleem als een kind op een gegeven moment doorgaat met duimzuigen, terwijl leeftijdsgenootjes er al lang mee zijn gestopt en je kind ermee gepest of belachelijk gemaakt gaat worden.

Daarnaast kan duimzuigen ook zorgen dat de boventanden naar voren gaan groeien, waardoor gebitsproblemen kunnen ontstaan. Een kind zeggen daarmee te stoppen, of ze straf geven, helpt bijna nooit en zorgt alleen maar voor onnodige stress, waardoor het kind nog meer op de duim gaat zuigen. Dit komt doordat het een automatische reactie is op stress.

Een betere aanpak is gebruik maken van een speciaal verhaal vlak voor het slapen gaan. De sessie Stoppen met duimzuigen is een hypnotisch verhaal dat inspeelt op de rijke fantasievolle belevingswereld van een kind.

Naast dat het een leuk verhaal is, brengt het een soort voorbeeldfunctie over die het kind zal gaan toepassen in zijn of haar eigen leven. Je kind zal het verhaal absorberen en het helpt het duimzuigen snel te vergeten. Het is een positief en aanmoedigend verhaal, waardoor je kind voortaan zonder die duim in de mond te steken door het leven gaat.

Download vandaag nog Stoppen met duimzuigen en help je kind snel te stoppen met duimzuigen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 1214 Categorie: Tags: , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Stoppen met duimzuigen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten