Menu

Te stil op school

Is je kind erg stil op school en maak je je daar zorgen over? Wil je je kind helpen zich meer op zijn of haar gemak te voelen, zodat het zich zelfverzekerder voelt op school?

Geen enkele ouder hoort graag dat hun kind erg stil is op school of in de klas en daardoor eigenlijk geen schoolvriendjes heeft. Daarnaast is het ook zo dat het een gevoelig onderwerp is om met je kind over te praten, laat staan dat het eenvoudig is je kind ermee te helpen.

Want hoe help je je kind zich interactiever en opener op te stellen op school? Kleine dingen kunnen er al toe leiden dat je kind helemaal niets meer wil zeggen. En is je kind nog klein, dan kan het zijn dat het niet eens weet hoe het dit moet uitleggen aan je, laat staan dat het met ‘grote-mensen-advies’ om kan gaan. Al met kan dit tot grote kopzorgen leiden.

Veruit de beste manier om een kind te helpen minder stil te zijn op school en meer ‘mee te doen’ met de anderen, is gebruik maken van een verhaal. Alle kinderen houden van verhalen, want het geeft ze een denkbeeldige manier om de wereld beter te leren begrijpen en beter om te kunnen gaan met uitdagingen. En naar een verhaal luisteren is heel iets anders dan te horen krijgen hoe je iets wel of niet moet doen.

Een goed hypnotisch verhaal, zoals Te stil op school, zal een kind helpen uit zijn of haar schulp te kruipen. Dit is een ‘verhaal in een verhaal’, waarin de situatie van het ‘stille’ kind op een mooie en praktische manier opgelost wordt. Als je kind meerdere keren naar dit verhaal luistert, zal het dit voorbeeld overnemen en zelf gaan toepassen in zijn of haar eigen situatie op school en ook daarbuiten. Het geleerde zal van onschatbare waarde zijn, ook voor later.

Download nu Te stil op school en help je kind echt uit die schulp te kruipen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Te stil op school” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten