Menu

Verder slapen na nachtmerrie

Heeft je kind weleens een nachtmerrie en durft het niet meer te gaan slapen? Ben je bang dat dit een zich steeds herhalend patroon wordt? Lees dan even verder.

Niemand houdt van nachtmerries en volwassenen kunnen tegen zichzelf zeggen dat het alleen maar een droom was. Na verloop van tijd zal het angstige rotgevoel langzaam verdwijnen. Maar een jong kind begrijpt niets van ‘het was maar een droom’.

Daarom heeft het ook geen nut om uit te leggen dat die vreselijk enge gebeurtenis tijdens de slaap niet echt was. Een klein kind zal zich daardoor niet minder bang voelen. Zien hoe hun ouders omgaan met een nachtmerrie geeft ze ook al geen houvast, want als het weer gebeurt staan ze er in hun droom toch weer alleen voor.

Wist je dat dromen op zichzelf, hoe eng en echt ze soms ook kunnen zijn, een verborgen boodschap bevat? Dromen komen uit je onderbewustzijn en om die reden is een hypnotisch verhaal een van de beste manieren om op dit onbewuste niveau er iets aan te doen. Bijkomend voordeel is dat kinderen gek zijn op een goed verhaal, omdat het ze een vorm van entertainment geeft.

Dit hypnotische verhaal met de titel Verder slapen na nachtmerrie helpt je kind om te kunnen gaan met nachtmerries. Deze sessie is speciaal bedoeld voor jongere kinderen. Je kind zal zichzelf identificeren met het kind uit het verhaal en datgene dat het kind leert overnemen.

En dat is hoe het om moet gaan met de realiteit van een droom, zelfs als dit een nare droom is. Als je kind vaker naar dit verhaal luistert, zal het deze droomlessen in zich opnemen, waarna je nooit meer hoeft te zeggen dat het alleen maar een droom was.

Download nu Verder slapen na nachtmerrie, zodat je kind voortaan weer fijn kan slapen als het een nachtmerrie heeft gehad

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Verder slapen na nachtmerrie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten