Menu

Zelfrespect voor kinderen

Hoe kun je je kind leren in zichzelf te geloven? Hoe help je ze hun eigen innerlijke kracht te gebruiken?

Met dit soort vragen krijg je te maken als je een kind wil helpen zijn of haar zelfrespect te vergroten. Zelfrespect heeft alles te maken met hoe sterk ze in zichzelf geloven en hoe sterk ze mentaal zijn. Als er iets gebeurt dat een aanslag vormt op het vertrouwen van een kind, dan kan het moeilijk zijn om dat weer te herstellen.

Hierdoor kunnen ze dingen die ze eerder leuk vonden gaan mijden, zoals spelen met vriendjes. Ook kan het moeilijk worden ze aan te moedigen voor zichzelf op te komen.

In zo’n geval zijn verhalen de beste vriend voor je kind. Dit hypnotische avontuurlijke verhaal helpt je kind aan meer zelfrespect, doordat het zich gaat identificeren met het verhaal. Je kind zal hiermee een bepaalde innerlijke kracht op gaan bouwen, dat het nu, en ook later, goed kan gebruiken.

Als je kind regelmatig naar Zelfrespect voor kinderen luistert zal het beter en rustiger slapen, blijer dromen, zich veiliger en fijner gaan voelen en meer gaan geloven in zichzelf.

Download nu Zelfrespect voor kinderen en zie hoe je kind meer zelfrespect krijgt en blijer wordt met zichzelf

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zelfrespect voor kinderen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten