Menu

Zelfverzekerd eerste schooldag

Is je kind bang op of voor de eerste schooldag of maak jij of je kind je daar zorgen over? Weet dan dat angstig gedrag bij jonge kinderen die op het punt staan voor het eerst naar school te gaan normaal is en geen angststoornis. Dit geldt ook als zij andere dingen gaan doen, waarbij zij tijdelijk hun kleine beschermde en vertrouwde omgeving verlaten, bijvoorbeeld als zij voor de eerste keer uit gaan logeren.

Kinderen die hier last van hebben, uiten dit meestal door te huilen en vertonen angstig gedrag en het kan vele keren duren, totdat een klein kind in de gaten krijgt dat ‘thuis bij papa en mama’ weer terugkomt. Zelfs als je het keer op keer uitlegt is dat niet voldoende. Een klein kind moet op gevoelsmatig niveau leren dat dit soort nieuwe situaties tijdelijk, leuk en oké zijn. En één van de beste manieren om dat over te brengen is gebruik maken van een leuk, spannend hypnotisch verhaal.

De sessie Zelfverzekerd eerste schooldag is een hypnotisch verhaal dat speciaal ontworpen is om kleinere kinderen een blij, opgewekt en vooral zelfverzekerd gevoel te geven als zij voor het eerst naar school gaan. Het verhaal gaat over de kleine vos Sammy, die helemaal niet naar school wilde en hoe hij leerde om heldhaftig en groot te zijn.

Dit magisch klinkende verhaal leert de kleine luisteraar op een effectieve manier om te gaan met uitdagingen. Daarom is deze sessie méér dan alleen een perfecte oplossing bij angst, als je kind voor het eerst naar school gaat. Het is een krachtige levensles, die jong geleerd, ook later van onschatbare waarde is voor je kind (en ook voor de ouders).

Download nu Zelfverzekerd eerste schooldag en geef je kind een sterk en zelfverzekerd gevoel op de eerste schooldag en daarna

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zelfverzekerd eerste schooldag” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten