Menu

Zelfverzekerd lezen

Er zijn veel dingen die de zelfverzekerdheid van een kind kunnen aantasten. Soms hebben ze echt problemen met bijvoorbeeld hun ogen of het interpreteren van symbolen of tekens en zullen ze daarvoor naar een dokter moeten. Maar vaker is het zo dat ze het hele gedoe van leren lezen gewoon erg lastig en vervelend vinden, waardoor ze snel ontmoedigd raken.

Dan kan het ook nog zijn dat ze (erdoor) gepest worden op school, dat ze een broertje of zusje of vriendje hebben die het beter kan, of dat ze een ouder hebben die meer van ze verlangt, dan hun natuurlijke leersnelheid ze toestaat. Op zo’n moment kunnen ze voor zichzelf denken dat leren lezen gewoon niet voor hun bedoeld is.

Ongeacht of kinderen kunnen lezen of niet, ze zijn gek op het luisteren naar verhalen. De reden is dat verhalen ze voorbeelden geven die ze in hun eigen wereld ook kunnen toepassen.

Een verhaal dat op subtiele wijze overeenkomt met hun ervaringen en ze daarnaast laat zien hoe ze dingen op een andere manier kunnen doen, kan een gigantisch verschil maken voor een kind.

Daarom kan een specifiek hypnotisch verhaal de beste manier zijn om ze te helpen zelfverzekerd te leren lezen. Een goed hypnotisch verhaal kan een kind de kracht geven het roer om te gooien en iets op een nieuwe manier te willen gaan doen.

Deze sessie Zelfverzekerd lezen is speciaal ontwikkeld voor kleinere kinderen die bezig zijn met leren lezen. Door naar dit mooie hypnotische verhaal te luisteren zal je kind meer zin krijgen om te willen leren lezen en te oefenen. Het zal dit zelfverzekerd gaan doen en het krijgt meer doorzettingsvermogen om dat ook te blijven doen.

Download vandaag nog de sessie Zelfverzekerd lezen en help je kind meer in zichzelf te gaan geloven, zodat het zelfverzekerd leert lezen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

 59,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Zelfverzekerd lezen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten