Menu
Schild tegen negatieve mensen

Schild tegen negatieve mensen

Het kan je vergeven worden als je denkt dat de wereld overvol zit met negatieve mensen. Het enige dat je ziet en hoort, vooral op tv en radio zijn negatieve dingen, gedaan door negatieve mensen. Politici zijn corrupt, banken stelen je geld, overal zie je oorlog, terreur en criminaliteit. Mensen zijn massaal ziek en er dreigt van alles en nog wat.

En als klap op de vuurpijl vind je vaak ook nog eens negatieve mensen in je naaste omgeving. Mensen met wie je zelf in contact komt. Psychopaten, sociopaten, narcisten. Ze lijken allemaal een wolk van negatieve energie om zich heen te hebben waarmee ze jouw energie als het ware wegzuigen. Het gevolg is dat je je helemaal leeggezogen kan voelen als je met dit soort mensen te maken gehad hebt.

Hoe hypnose je kan beschermen tegen negativiteit

De sessie Schild tegen negatieve mensen is een speciaal soort sessie. Naast dat je heel diep zult ontspannen (en je als het ware even geniet van een mentale vakantie ver weg van die negatievelingen) leer je op instinctief diep niveau een bijzonder effectief beschermend ‘krachtveld’ om je heen bouwen.

De sessie Schild tegen negatieve mensen helpt je je nieuwe negativiteitsschild onzichtbaar in te zetten wanneer je voelt dat de krachten van negativiteit je bedreigen of leegzuigen. De sessie geeft je toegang tot je eigen positieve bronnen en zorgt ervoor dat je altijd het grotere geheel kunt zien wanneer anderen je met negativiteit bombarderen.

Download nu Schild tegen negatieve mensen en ontdek hoe veel meer je kunt genieten van het leven ongeacht de omstandigheden.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Schild tegen negatieve mensen”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten