Menu

Studiemotivatie

Studeren en leren kan je behoorlijk goed op weg helpen in je leven, maar het kan tegelijkertijd ook lastig en vervelend zijn om het te doen. Of het nu het voortgezet onderwijs is, een universitaire studie of een studie om je te helpen verder te komen met je carrière… het kan één van de belangrijkste dingen zijn die je zou moeten doen.

Maar het moderne leven schreeuwt voortdurend om jouw aandacht. Of het nou tv-series zijn, reclames op radio en tv, het internet, vrienden of een hobby. Al deze dingen kunnen veel leuker lijken dan studeren.

Maar stel je nu eens voor dat je compleet geïsoleerd zou zijn op bijvoorbeeld een doodsaai, lelijk onbewoond eiland. En er zou niets anders te doen zijn dan studeren. Dan zou je ineens supergemakkelijk alles kunnen leren, om de simpele reden dat er echt niets anders is dat je aandacht kan trekken.

Of stel je voor dat je opgesloten zit in een cel. Je hebt geen tv, geen mobieltje, helemaal niets, behalve één boek.

Dan weet ik zeker dat je dit boek van de eerste tot de laatste letter zou lezen. Ook om de simpele reden dat je niets anders te doen hebt. En alles is beter dan verveling. Het gevolg is dat je alles uit dat boek zou kennen. Want dat is het enige dat je hebt.

Te veel keuze en te veel mogelijkheden hebben over waar we onze aandacht aan geven betekent dat je veel meer wilskracht nodig hebt om de dingen te doen die moeten gebeuren, maar die minder leuk zijn.

En de sessie Studiemotivatie kan je hierbij uitstekend helpen, omdat je studeren hierdoor vanzelf leuker gaat vinden.

Wat wil je eigenlijk met je leven?

Wanneer je jouw focus en studiemotivatie wilt vergroten, is nadenken over waarom je eigenlijk moet studeren en wat je wilt met je leven, één deel van deze strategie.

Want waarvoor je leert moet natuurlijk wel aansluiten op wat voor leven je uiteindelijk wilt hebben, toch?

En je zult ook allerlei afleidingen hebben. Dingen die je juist van het studeren afhouden.

Maar… vraag jezelf nu eens af waar jouw leven eigenlijk om draait?

Draait het om de rest van je leven gezellig koffie te drinken? Gamen? Netflixen? Chillen met vrienden?

Of heb je grotere plannen en ideeën?

Je toekomst is niet iets dat vanzelf komt aanwaaien. Wat je nu doet, bepaalt jouw toekomst! En dat is letterlijk zo!

Dus wat je moet doen is ervoor zorgen dat je je tijd beter verdeelt. Er is een tijd van studeren en er is een tijd van leuke dingen doen. En met de sessie Studiemotivatie help je jezelf los te koppelen van al die afleidende dingen.

Je gaat studeren leuker en belangrijker vinden. En wat je leuk vindt, doe je vanzelf meer van. Daarmee wordt de balans hersteld en besteed je helemaal automatisch meer tijd aan studeren. Je studiemotivatie groeit en dat voelt goed!

Download nu Studiemotivatie en geniet van de grote voordelen van gemotiveerd studeren

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

SKU: 4616 Categorie: Tags: , , , ,
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Studiemotivatie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten