Menu

Astma behandeling met hypnose

Astma is een ontsteking van de longen die meestal blijvend is. Het gevolg is dat je longen soms erg gevoelig reageren op prikkels, zoals rook, uitlaatgassen, huisstofmijt of huisdieren. Je kunt hierdoor benauwd worden of gaan hoesten.

Bij een astma-aanval gebeurt er van alles met je longen. Zodra ze geprikkeld worden door stoffen waar je gevoelig voor bent, zwellen de slijmvliezen in neus, keel en longen op. De slijmvliezen produceren meer vocht en slijm dan anders, waardoor de spiertjes die om de luchtwegen heen zitten verkrampen en samentrekken. Hierdoor maken ze de luchtwegen smaller en wordt ademen moeilijker. De longen raken overvol met lucht, die niet genoeg ververst wordt, waardoor je het gevoel krijgt te stikken.

Al deze reacties samen vormen een astma-aanval. Bij een astma-aanval kan je veel minder lucht in- of uitademen dan anders. Dit gevoel kan heel beangstigend zijn.

Met behulp van de hypnosesessie Astma behandeling met hypnose kun je astma behandelen en de symptomen aanzienlijk verminderen. Onderzoek heeft uitgewezen dat negatieve emoties zoals paniek en depressie een zeker effect hebben op je ademhalingssysteem, waardoor de astma kan verhevigen.

De hypnosesessie Astma behandeling met hypnose begint als eerste je stressniveau te verlagen, waardoor je hele ademhalingssysteem tot rust komt. De sessie werkt op je onbewust niveau, zodat áls er nog een astma-aanval zou komen, deze in ieder geval veel korter duurt en minder hevig is. Je voelt je snel beter.

Daarnaast worden de fysieke processen van je lichaam met deze sessie op positieve manier beïnvloed, waarmee ook een stap in de goede richting gezet wordt om je astma te laten verdwijnen.

Als positief neveneffect kan deze sessie ook bepaalde andere ziekten laten genezen, omdat deze vaak voortkomen uit innerlijke spanning. En dat is juist wat deze sessie wegneemt, waardoor je immuunsysteem sterker wordt.

Je zult je door te luisteren naar deze sessie meer ontspannen, je aangenamer voelen en de angst om een astma-aanval te krijgen neemt sterk af.

Download nu Astma behandeling met hypnose, en haal voortaan vrij en opgelucht adem

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Astma behandeling met hypnose” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten