Menu

Behandeling bij de ziekte van Crohn

Heb je de diagnose ‘de ziekte van Crohn’ gekregen? Of ben je op zoek naar manieren om je pijn, vermoeidheid en andere problemen te helpen? Begrijpen mensen echt hoe je leven eruit ziet?

Het leven met spijsverteringsstoornissen, zoals de ziekte van Crohn, kan erg moeilijk zijn. Vlammende pijnscheuten, acute of chronische buikpijn, diarree en uitputting wringen je emotioneel gezien uit.

Darmproblemen zijn niet bepaald leuke gespreksonderwerpen, dus vaak kun je niet eens praten over wat er mis is met je. Andere mensen kunnen vaak moeilijk begrijpen hoe je leven er werkelijk uitziet, of om oprecht medeleven te tonen.

Hoewel de oorzaken nog niet geheel duidelijk zijn, lijkt de ziekte van Crohn bij de meeste patiënten een ontsteking te zijn van de dunne darm, de dikke darm, en/of de endeldarm. Maar er kan ook sprake zijn van ontstekingen in de rest van het spijsverteringskanaal.

Hoewel ontstekingen meestal worden veroorzaakt door een of andere ziekteverwekker, is het ook nauw verbonden aan de stressreactie van het lichaam. Het kan zijn dat je de symptomen erger hebt wanneer je onder spanning staat en stress hebt.

Hoe tegenstrijdig het ook klinkt, is dit goed nieuws. Want het tegenovergestelde is ook waar. Wanneer je stressniveau daalt, verminderen je symptomen. En het verlagen van je stressniveau is iets wat je zelf kunt beïnvloeden.

En er is meer goed nieuws. Want wanneer je ontspant en je daarmee je hoeveelheid stress vermindert, kun je je spijsverteringssysteem beïnvloeden om beter te kunnen functioneren.

Dus de vraag is hoe je dat doet?

Met hypnose kun je stress verminderen en je darmfunctie verbeteren. De sessie Behandeling bij de ziekte van Crohn helpt je diep te ontspannen en je spijsverteringssysteem te kalmeren. Hierdoor worden de symptomen minder sterk en beter hanteerbaar.

Wanneer je heerlijk ontspant en regelmatig naar de sessie Behandeling bij de ziekte van Crohn luistert, zul je merken dat:

  • Elke keer sneller en dieper onstspant.
  • Je over het algemeen zoveel rustiger en veerkrachtiger wordt.
  • Je zeer goed wordt in het gebruiken van visualisatie om je gezondheid en welzijn te verbeteren.
  • Je de symptomen opzoekt en laat afnemen.
  • Je je steeds positiever en optimistischer voelt.
  • Je zoveel meer gaat genieten van het leven.

Download nu Behandeling bij de ziekte van Crohn en geef jezelf de beste hulp die je kunt krijgen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behandeling bij de ziekte van Crohn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten