Menu

Behandeling tegen chronische netelroos

Netelroos is een allergische reactie van de huid en is ook wel aangeduid als urticaria of galbulten. Een hoop mensen komen er vroeg of laat mee in aanraking.

Netelroos is niet gevaarlijk, maar wel erg vervelend. Netelroos is een jeukende uitslag van je huid met lichte, getinte en opgezwollen vlekken. Vandaar dat de naam galbulten ook regelmatig wordt gebruikt. Je kent ze wel, die bulten die je krijgt als je in de brandnetels hebt gelegen of gestaan, daar lijken ze sprekend op.

Deze huiduitslag ontstaat vanuit het niets en verdwijnt gelukkig ook weer vrij snel. Dit kan verschillen van een paar uren tot een paar dagen. Maar het hebben van netelroos kan je ook neerslachtig maken en dat kan behoorlijk lastig zijn.

De hypnosesessie Behandeling tegen chronische netelroos kan je helpen snel van netelroos af te komen. Deze sessie brengt je in een bepaalde mentale toestand, waarbij de negatieve gevolgen van netelroos je niets meer interesseren, wat een hele verlichting en opluchting is. Verder helpt de sessie je tot volledige rust te komen, want dat is de ideale situatie om te vechten tegen een opkomende uitbarsting van netelroos.

De sessie Behandeling tegen chronische netelroos geeft je op een bepaalde manier controle over het onderbewustzijn, waardoor je snel merkt dat je in staat bent invloed uit te oefenen op lichaam en geest. Je kunt hiermee ongewenste zaken die verband houden met chronische netelroos in iets positiefs omkeren.

Download nu Behandeling tegen chronische netelroos en hou chronische netelroos voortaan onder controle

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behandeling tegen chronische netelroos” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten