Menu

Denk aan je medicijnen

Wanneer je een aandoening hebt krijg je medicijnen voorgeschreven. Om deze goed te laten werken is het belangrijk deze in te nemen zoals de dokter voorgeschreven heeft. Het niet of te laat innemen van medicijnen kan verschillende (gevaarlijke) gevolgen hebben.

Ten eerste kan het onzorgvuldig gebruik van medicijnen ertoe leiden dat er minder in het lichaam komt. Hierdoor kan de dosis te laag zijn om goed effect te hebben en de geneesmiddelen dus minder of helemaal niet werken.

Het feit dat de medicatie minder werkt bij onzorgvuldig gebruik kan ervoor zorgen dat de patiënt naar de dokter gaat om andere medicatie te vragen. Hierdoor kan de patiënt ten onrechte andere medicatie voorgeschreven krijgen.

Daarnaast is de dosis van de medicatie zo ingesteld dat er minimale bijwerkingen zijn. Het is dus belangrijk dat je medicijnen op de juiste tijden inneemt. Het niet tijdig innemen of vergeten van je medicijnen kan leiden tot ongewenste bijwerkingen. Deze bijwerkingen kunnen zo ernstig zijn dat extra medicatie soms noodzakelijk is.

Gebruik in dat geval hypnose om je eraan te herinneren je medicatie in te nemen.

Gezien het feit dat we weten dat het innemen van medicatie een soort ‘ritueel’ moet zijn, kun je een routine ontwikkelen om er zeker van te zijn dat je je medicijnen op tijd inneemt.

De hypnosesessie Denk aan je medicijnen helpt je automatisch er elke keer aan te herinneren je medicatie in te nemen. De sessie activeert dat deel van je hersenen om een routine te ontwikkelen die leidt tot constant op het juiste moment denken aan je medicatie.

De sessie Denk aan je medicijnen laat je diep ontspannen, waardoor je de nieuwe programmering van het altijd op tijd innemen van je medicijnen eenvoudig accepteert en inprent. Het zal werken als een soort ingebouwde wekker, die je op het juiste moment helpt te herinneren aan je medicijnen.

Download nu Denk aan je medicijnen, en wees gerust, doordat je voortaan je medicijnen nooit meer vergeet.

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Denk aan je medicijnen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten