Menu

Dieet voor diabetici volgen

De meeste mensen die aan diabetes lijden weten dat zij zich moeten houden aan een bepaald dieet. Ze zijn op de hoogte van de vreselijke consequenties als ze dat niet doen. Wanneer je diabetes hebt en te veel zoet, snoep, alcohol of zoete dranken drinkt, kan dit je leven in gevaar brengen.

Minstens de helft van de mensen met diabetes krijgt vroeg of laat te maken met bijkomende lichamelijke complicaties. Door diabetes kunnen bloedvaatjes en zenuwen beschadigd raken, waardoor je bloed minder goed door je benen en voeten stroomt. Het gevolg kan zijn dat je daardoor minder gevoel in je voeten hebt en je het niet eens merkt dat je een wondje hebt.

Zo’n wondje kan dan gaan ontsteken en een zweer worden. Zenuwen kunnen beschadigd raken, waardoor er weer problemen kunnen ontstaan met je bloeddruk, hart, hersenen en de maag-darmbewegingen. Ook kan diabetes zorgen voor pijn, een verminderd evenwicht, of minder gevoel en spierkracht in de benen.

Diabetes steelt je gezondheid, waardoor het des te belangrijker is je aan de juiste voedselvoorschriften te houden.

Met de hypnosesessie Dieet voor diabetici volgen leer je een diabetisch leven te accepteren. Je leert de juiste oefeningen te doen en je leert een gezonder leven op na te houden.

De sessie Dieet voor diabetici volgen geeft je een diep ontspannen gevoel en programmeert je verstand, zodat je je aan je diabetes-dieet houdt, ongeacht wat er gebeurt. Hierdoor kun je nog lang, gezond en veilig leven.

Download nu Dieet voor diabetici volgen en leef nog lang, gezond en veilig, ondanks diabetes

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dieet voor diabetici volgen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten