Menu

Een goede lichaamshouding

Als je last hebt van je nek- en/of rug, kan het zijn dat je een aangeleerde verkeerde lichaamshouding hebt. Soms staan mensen in elkaar gedoken of in elkaar gezakt, wat niet alleen slecht voor je lichaam en gezondheid is, maar ook minder goed voor je mentale gesteldheid.

De sessie Een goede lichaamshouding helpt je af van de gewoonte een ongezonde lichaamshouding aan te nemen. Je ontwikkelt meer zelfrespect en zit, staat en loopt op een natuurlijke, correcte manier. Een gezonde houding is goed voor je nek en rug, waardoor klachten verdwijnen en je gezondheid erop vooruit gaat. Met deze sessie programmeer je je onderbewustzijn, dat er vervolgens voor zorgt dat je vanuit een nieuw automatisme een goede lichaamshouding aanneemt. Je voelt je hierdoor beter en sterker.

Download nu Een goede lichaamshouding en wees trots op je mooie, gezonde en juiste lichaamshouding

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Een goede lichaamshouding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten