Menu

Genees littekens

Kleine wondjes genezen meestal onzichtbaar, maar grotere of diepere wondjes kunnen al snel leiden tot littekenvorming. Littekens kunnen ook ontstaan bij zwaardere vormen van acné, andere huidaandoeningen, of zelfs bij opengekrabde waterpokken, als je dit als kind had.

Littekens op duidelijk zichtbare plekken, zoals handen, armen of het gezicht zijn meestal lelijk en kunnen ervoor zorgen dat je je onzeker voelt of dat je jezelf (op dat gebied) lelijk vindt. Vaak wordt ten onrechte gedacht dat littekens voor altijd zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Heb jij één of meerdere littekens waar je vanaf wilt, lees dan verder.

De hypnosesessie Genees littekens stuurt het fysieke herstelmechanisme, dat onder regie staat van het onderbewustzijn, aan en regenereert de huidcellen. Littekenweefsel neemt hierdoor naar verloop van tijd af en zal uiteindelijk verdwijnen, waardoor de huid weer gaaf, strak en egaal wordt.

Met de sessie Genees littekens activeer je het innerlijk herstelvermogen en de huid herstelt zich op plekken waar zich littekenweefsel bevindt. De sessie helpt je je zelfvertrouwen terug te krijgen door littekens te laten verdwijnen. Je voelt je hierdoor mooier en zelfverzekerder.

Download nu Genees littekens en geniet van een strakkere, gavere en mooiere huid

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Genees littekens” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten