Menu

Herstel van CIDP

CIDP is een afkorting van Chronische Inflammatoire Demyeliniserende Polyneuropathie en is een chronische neuropathie die de isolatie van de zenuwen in armen en benen beschadigt.

Door CIDP worden de signalen van de huid niet goed meer aan de hersenen doorgegeven. Ook worden signalen vanuit de hersenen niet of minder goed naar de spieren gestuurd. CIDP is een langzame ziekte die soms verward wordt (vooral in het beginstadium) met MS (Multiple Sclerose) of ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose).

De gevolgen van CIDP zijn verlammingsverschijnselen in de armen en benen en er kan sprake zijn van gevoelsstoornissen. Een slapend gevoel en tintelingen zijn de meest voorkomende klachten. CIDP is een traag evoluerende chronische aandoening die ups en downs kent.

De hypnosesessie Herstel van CIDP gaat je helpen de werkelijk achterliggende oorzaak van CIDP op te sporen en aan te pakken. Je onderbewustzijn wordt op precies het juiste punt opnieuw geprogrammeerd, waarna het deze oorzaak en de gevolgen van CIDP aanpakt. Zo zal het zelfherstellend vermogen van je lichaam aangestuurd worden de zenuwisolatie te herstellen.

Hierdoor ga je merken dat de negatieve effecten van deze vervelende aandoening langzaam maar zeker verminderen en uiteindelijk verdwijnen.

Download nu Herstel van CIDP en ontdek dat CIDP kan genezen met hypnose

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Herstel van CIDP” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten