Menu

Het placebo effect

Een placebo is een nepmedicijn. Het kan een injectie, pil, operatie of een andere behandeling zijn zonder direct medisch effect. Zoals een tablet die er exact zo uitziet en net zo smaakt als een echte pijnstiller, maar dan zonder de werkzame stoffen.

Je weet niet dat je een placebo neemt in plaats van een ‘echt’ medicijn. Placebo’s kunnen alleen een gunstige invloed hebben (een placebo-effect) wanneer ze openlijk worden toegediend, bij voorkeur door een arts die de patiënt ervan weet te overtuigen dat het middel zeer effectief is. Placebo’s verschillen dus duidelijk van echte medicijnen, die ook werken zonder dat de patiënt er weet van heeft.

Wanneer men een placebo geeft aan een persoon met hoofdpijn en zegt dat het een aspirine is, kan het de hoofdpijn doen verdwijnen, omdat men verwacht dat deze ‘aspirine’ de pijn wegneemt. Uiteindelijk is het onderbewustzijn dat door een placebo in de maling wordt genomen, maar wat wel een zeer sterk positief effect heeft.

Hypnose kan je helpen om gebruik te maken van de kracht van het placebo effect. Wanneer je begint te ontspannen en te luisteren naar de sessie Het placebo effect focus je je op een speciaal ding waarmee je bezig bent en wat goed is voor je gezondheid in de breedste zin van het woord.

Je legt met de sessie Het placebo effect een verbinding tussen wat je wenst en hoe het zou zijn als je het gewenste nu al hebt. Deze sterke hypnotische symbolische representatie van wat je wenst wordt vervolgens met behulp van het placebo effect gerealiseerd.

Op deze manier gebruik je de kracht van je onderbewustzijn met behulp van het placebo effect om je eigen gezondheidsdoelen na te streven.

Download nu Het placebo effect, en ontdekt tot wat je in staat bent

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Het placebo effect” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten