Menu
Hou je gebit gezond

Hou je gebit gezond

De gezondheid van het gebit blijkt in veel gevallen een voorspeller of een symptoom van een andere aandoening. Het is nu uit onderzoek gebleken dat er ook een relatie bestaat tussen een slecht gebit en het hebben van een depressie.

Wetenschappers hebben tot nu toe verschillende links ontdekt tussen een slechte mondhygiëne en andere gezondheidsproblemen. Het lijstje met mogelijke gezondheidsproblemen ten gevolge van tandbederf groeit, naarmate er meer onderzoek naar gedaan wordt. Een minder schoon gebit zorgt er ook voor dat je:

 • je minder gelukkig voelt
 • je weinig praat
 • je je mogelijk schaamt
 • je minder lacht
 • je pijn kan hebben

Al met al zorgt een slechte mondhygiëne ervoor dat je minder snel vooruitkomt in het leven.

De hypnosesessie Hou je gebit gezond kan je helpen je gebit schoner te houden, doordat je op de automatische piloot meer tijd gaat besteden aan je tandhygiëne. Je gaat beseffen hoe belangrijk je gebit is en je zal het vanzelf beter gaan onderhouden.

Ook zul je vaker naar de tandarts gaan of de mondhygiënist om je gebit te laten nakijken. De sessie Hou je gebit gezond zal je onderbewustzijn p de juiste manier aansturen, zodat je je gedrag omtrent gebitshygiëne verbetert.

De sessie helpt je heerlijk diep te ontspannen en je ervaart dat je schone tanden en een frisse mond meer waardeert dan ooit. Je krijgt er op een bepaalde manier een gelukkig gevoel bij op een heel nieuw niveau.

De sessie Hou je gebit gezond zorgt ervoor dat je sterke transformatie ondergaat op het gebied van mondhygiëne. Je gaat weten hoe het voelt om een oude slechte gewoonte los te laten en in plaats daarvan een hele nieuwe goede gewoonte te accepteren. Je ontwikkelt er een nieuwe automatische routine mee om je tanden en je mond schoon te maken en te houden.

Download nu Hou je gebit gezond en geniet altijd van een heerlijk frisse mond

 • Levertijd: 1-3 werkdagen
 • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
 • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 99,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
 • Tevredenheidsgarantie
 • Hulp & Ondersteuning
 • Vragen & Antwoorden
 • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Hou je gebit gezond”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten