Menu

Hulp bij de ziekte van Raynaud

Bij het syndroom van Raynaud, ook wel het fenomeen van Raynaud of ziekte van Raynaud genoemd, verkrampen tijdelijk kleine slagaders, waardoor de aanvoer van bloed naar de achter gelegen weefsels afneemt. Dit zijn vooral de kleine bloedvaten in de uitstekende lichaamsdelen, zoals vingers en soms ook tenen. De kramp van de slagaders duurt niet lang, maar kan erg pijn doen.

Bij deze aandoening verkleuren de vingers en tenen van wit naar blauwpaars en daarna bij opwarmen naar vuurrood. Tijdens het verkleuren kunnen je handen en voeten koud aanvoelen en kan het gevoel verminderd zijn. Meestal is dit een ziekte die samengaat met afwijkingen van de vaatwand, bijvoorbeeld reumatische bindweefsel- of collageenziekten.

Bepaalde medicijnen, zoals bètablokkers (bij hoge bloeddruk en hartziekten) en ergotamine (bij migraine) kunnen ook het secundair Raynaudsyndroom veroorzaken.

De hypnosesessie Hulp bij de ziekte van Raynaud kan heel effectief zijn bij het verlagen en verhogen van de bloeddoorstroming.

Hypnose staat ook bekend dat het de mogelijkheid biedt om af te komen van wratten, doordat het de bloeddoorstroming naar een wrat kan beïnvloeden. Op dezelfde manier kan de sessie Hulp bij de ziekte van Raynaud je helpen de bloeddoorstroming naar je handen en je voeten te verbeteren en weer gezond te maken.

Download nu Hulp bij de ziekte van Raynaud en merk hoe snel je de bloeddoorstroming in handen en voeten optimaliseert

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hulp bij de ziekte van Raynaud” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten