Menu

Hulp bij essentiële (staande) tremor

Ieder mens beeft in meerdere of mindere mate. Dat is bijvoorbeeld aan de handen te zien wanneer de armen vooruit worden gestoken, of tijdens heftige emoties.

Wanneer het beven heviger wordt en het je normale dagelijkse functioneren gaat beïnvloeden, wordt gesproken van een tremor. Van een essentiële tremor wordt gesproken wanneer de oorzaak niet te wijten is aan een andere neurologische aandoening (zoals de ziekte van Parkinson) of aan de bijwerking van medicijnen: ‘essentieel’ betekent hier zelfstandig, zonder aantoonbare oorzaak.

Vaak wordt een tremor voor het eerst duidelijk wanneer het handschrift slechter leesbaar wordt. Fijne motorische bewegingen met de handen lukken niet meer goed.

Naast het ritmische trillen van de handen kan ook het hoofd schudbewegingen gaan maken en de stem kan gaan beven; het beven van benen en de romp komt minder vaak voor. De tremor is het meest zichtbaar tijdens het aanspannen van spieren.

Hypnose is een goed middel om de essentiële tremor van binnenuit te kalmeren. Natuurlijk is het belangrijk dat je ook medisch advies opvolgt, maar het goede nieuws is dat je zelf veel meer kunt doen om de essentiële tremor te kalmeren.

Zo leer je met de hypnosesessie Hulp bij essentiële (staande) tremor technieken toepassen die het beven en schudden daadwerkelijk doet afremmen. De sessie Hulp bij essentiële (staande) tremor is speciaal gemaakt om essentiële tremors te bedwingen. Hierdoor kun je genieten van alle voordelen die deze sessie je biedt, zoals een intens diepe ontspanning. Je zult merken dat je door deze sessie een krachtig stuk mentaal gereedschap in handen krijgt tegen spanning en stress.

Door andere technieken toe te gaan passen, die je ook in deze sessie leert, ben je in staat om meer controle te krijgen over je innerlijke kracht en gedachten om trillingen te reduceren. Vanuit je onderbewustzijn kun je genieten van rustigere en stille spieren en leer je optimaal gebruik te maken van de kracht die je hebt. Uiteindelijk zal dit alles leiden tot een hogere levenskwaliteit.

Download nu Hulp bij essentiële (staande) tremor, en verhoog je levenskwaliteit door je lichaam te stabiliseren

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hulp bij essentiële (staande) tremor” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten