Menu
Hulp bij PMS

Hulp bij PMS (Prémenstrueel syndroom)

Onder het premenstrueel syndroom verstaat men het regelmatig (cyclisch) optreden van emotionele, gedragsgebonden en lichamelijke symptomen tijdens de tweede helft van de cyclus. De voornaamste met PMS geassocieerde lichamelijke klachten zijn huilbuien, duizeligheid, hartkloppingen, hoofdpijn, strakke huid, opgezwollen borsten en buikpijn.

Psychisch kun je als vrouw last hebben van angstigheid, depressieve gevoelens, nervositeit, prikkelbaarheid en agressie. Tot de gedragsgebonden klachten behoren: concentratiestoornissen, lusteloosheid en algemene vermoeidheid, het vermijden van sociale activiteiten, een verandering van het libido (minder, of juist méér zin in seks) en een toegenomen trek in zoetigheid, voornamelijk chocolade.

Verlaag de PMS symptomen door middel van de hypnosesessie Hulp bij prémenstrueel syndroom (PMS) om je te helpen je maandelijkse periode dragelijker te maken. Wanneer je in een diepe staat van ontspanning bent produceert je lichaam endorfine en dat verlaagt de pijn en produceert aangename gevoelens van comfort.

De sessie Hulp bij prémenstrueel syndroom (PMS) verlicht de negatieve gevoelens van PMS, waardoor je je beter voelt tijdens je maandelijkse cyclus.

Download nu Hulp bij prémenstrueel syndroom (PMS), en verlaag nu je PMS symptomen, waardoor je van de hele maand kunt genieten

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale-nacht- en multiliminal-sessie verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  29,99 Vanaf:  29,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Hulp bij PMS (Prémenstrueel syndroom)”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten