Menu

Hulp bij PMS (Prémenstrueel Syndroom)

Onder het premenstrueel syndroom verstaat men het regelmatig (cyclisch) optreden van emotionele, gedragsgebonden en lichamelijke symptomen tijdens de tweede helft van de cyclus. De voornaamste met PMS geassocieerde lichamelijke klachten zijn huilbuien, duizeligheid, hartkloppingen, hoofdpijn, strakke huid, opgezwollen borsten en buikpijn.

Psychisch kun je als vrouw last hebben van angstigheid, depressieve gevoelens, nervositeit, prikkelbaarheid en agressie. Tot de gedragsgebonden klachten behoren: concentratiestoornissen, lusteloosheid en algemene vermoeidheid, het vermijden van sociale activiteiten, een verandering van het libido (minder, of juist méér zin in seks) en een toegenomen trek in zoetigheid, voornamelijk chocolade.

Verlaag de PMS symptomen door middel van de hypnosesessie Hulp bij PMS (Prémenstrueel Syndroom) om je te helpen je maandelijkse periode dragelijker te maken. Wanneer je in een diepe staat van ontspanning bent produceert je lichaam endorfine en dat verlaagt de pijn en produceert aangename gevoelens van comfort.

De sessie Hulp bij PMS (Prémenstrueel Syndroom) verlicht de negatieve gevoelens van PMS, waardoor je je beter voelt tijdens je maandelijkse cyclus.

Download nu Hulp bij PMS (Prémenstrueel Syndroom), en verlaag nu je PMS symptomen, waardoor je van de hele maand kunt genieten

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hulp bij PMS (Prémenstrueel Syndroom)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten