Menu

Jezelf kunnen injecteren

Jezelf injecteren wordt vaak aanzienlijk moeilijker gevonden dan wanneer een ander je een injectie geeft. Ook heerst vaak de opvatting dat zelfinjecteren meer pijn zou doen dan wanneer je geïnjecteerd wordt.

Veel volwassenen die nauwelijks angst ervaren wanneer een injectie wordt toegediend, melden significante angst als ze worden geacht zichzelf te injecteren. Is de angst te groot, dan veroorzaakt dit een extra barrière, omdat je daarmee afhankelijk wordt van anderen om voor de injectie te zorgen.

De angst voor het zelfinjecteren in combinatie met de mogelijke opvatting dat je daartoe niet in staat bent, houdt sterk verband met het niet vervolgen of afmaken van een medicijnbehandeling, wat zeer ongewenste effecten kan hebben.

Als je moeite hebt jezelf te kunnen injecteren, maak het jezelf dan gemakkelijker met behulp van hypnose.

De hypnosesessie Jezelf kunnen injecteren geeft je een super ontspannen gevoel bij het injecteren van jezelf. Je verbindt de hele gebeurtenis van het zelfinjecteren met deze intens ontspannen staat van bewustzijn, waardoor je kalm, afstandelijk en zelfverzekerd jezelf een injectie kunt geven.

De sessie Jezelf kunnen injecteren geeft je een instinctieve ontspanning rondom de plaats waar je je moet injecteren. Je vergeet de onaangename reacties en je voelt je beter om deze vorm van medicatie effectief zelf toe te dienen.

Download nu Jezelf kunnen injecteren, en maak jezelf injecteren veel gemakkelijker

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jezelf kunnen injecteren” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten