Menu
Laat wratten vanzelf verdwijnen

Laat wratten vanzelf verdwijnen

Wratten worden veroorzaakt door het zogenaamde HPV-virus en zijn besmettelijk. Plaatsen waar besmetting snel op kan treden zijn warme, vochtige plaatsen waar veel mensen samenkomen. Kinderen hebben vaak nog onvoldoende weerstand opgebouwd tegen wratinfecties, waardoor zij er vaker last van hebben dan volwassenen.

Toch kunnen wratten soms erg hardnekkig zijn. Zij komen vooral voor op de voeten, en soms ook op de handen, vingers of rond de geslachtsdelen. Meestal verdwijnen wratten vanzelf, maar als dat niet het geval is, en de wratten hardnekkiger zijn, kan deze hypnosesessie je helpen om gemakkelijk van alle wratten af te komen.

Met de sessie Laat wratten vanzelf verdwijnen krijg je de controle over je lichaam en verlos je jezelf van wratten. De sessie activeert het lichamelijk afweersysteem, zodat deze van binnenuit het gevecht aangaat tegen deze infectie. Je herprogrammeert het onderbewustzijn, waardoor onregelmatigheden op de huid, die veroorzaakt zijn door wrat-infecties, bestreden worden.

Het genezingsproces, dat door de sessie Laat wratten vanzelf verdwijnen wordt geactiveerd, zorgt voor extra antilichamen en witte bloedcellen, waardoor het gewenste resultaat snel bereikt wordt en de wrat of wratten voorgoed verdwijnen.

Download nu Laat wratten vanzelf verdwijnen en krijg zonder doktersbezoek een mooie, gave fluweelzachte huid

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Vragen & Antwoorden
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Laat wratten vanzelf verdwijnen”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten