Menu

Maak gezondere keuzes in het leven

Het is soms behoorlijk moeilijk om gezonde keuzes te maken. Ongezonde keuzes kunnen heel desastreus zijn voor je leven. Als we onze instinct zouden gebruiken zouden we beter keuzes maken over wat we eten, drinken en wat we in ons dagelijks leven doen.

Veel mensen vinden keuzes maken moeilijk, ze blijven aan het twijfelen. Ongezond eten verhoogt het risico op ziektes die de levensduur verkorten of de kwaliteit van het leven aantasten. Overgewicht komt door verkeerde keuzes wat betreft voedselinname. De gevolgen van overgewicht, zoals hart- en vaatziekten of diabetes, kunnen op lange termijn levensbedreigend zijn.

Terwijl je weet dat gezond eten en sporten beter voor je is, doe je dat vaak niet. Ook weet je dat alcohol drinken en roken slecht is, en toch kiezen we ervoor het te doen. Het kan soms een behoorlijke stress met zich meebrengen in je sociale leven.

Met behulp van de hypnosesessie Maak gezondere keuzes in het leven kun je ervoor zorgen dat je verstandelijk voortaan de juiste keuzes maakt. De sessie Maak gezondere keuzes in het leven stelt je in staat om direct in contact te komen met de processen en patronen in je onderbewustzijn en deze positief te beïnvloeden om de juiste keuzes te maken.

Wanneer je bezig bent met de sessie Maak gezondere keuzes in het leven ga je merken dat je een veel betere kijk krijgt op het leven. Je neemt geen genoegen meer met snelle voldoeningen. Je houdt niet meer vast aan je strikte geloofwaardigheden. Je ontwikkelt een natuurlijke gezondere en meer gebalanceerde gedachtegang en je hebt een betere controle over jezelf.

Download nu Maak gezondere keuzes in het leven, en verhoog je levenskwaliteit door betere keuzes te maken

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Maak gezondere keuzes in het leven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten