Menu
Mooiere dijbenen, billen en heupen

Mooiere dijbenen, billen en heupen

Veel mensen zijn ontevreden over hun figuur. Ze vinden zichzelf te dik, te dun, of te vinden vaak dat de verhoudingen niet goed verdeeld zijn. Veel vrouwen vinden vaak dat hun dijbenen, billen en/of heupen te groot of te dik zijn ten opzichte van de rest van hun lichaam.

Dit komt doordat het lichaam, onder regie van het onderbewustzijn, op bepaalde plaatsen meer lichaamsvet vasthoudt dan op andere plekken.

Door het onderbewustzijn nauwkeurig te instrueren is het mogelijk om op specifieke plekken af te vallen of aan te komen, waardoor feitelijk je figuur in positieve zin bijgeschaafd kan worden.

De sessie Mooiere dijbenen, billen en heupen laat je ervaren dat hypnose daadwerkelijk een enorme invloed heeft op je lichaamsvorm. Je dijbenen, billen en heupen zullen een mooiere vorm krijgen, waardoor je zelfvertrouwen groeit! Je figuur gaat erop vooruit en je gaat beter in je vel zitten, waardoor je je prettiger voelt.

Je werkt op een eenvoudige en rustige manier aan een mooi figuur, waarbij de veranderingen 100% van binnenuit komen en blijvend zijn. Vetreserves worden op de juiste plaats afgebroken en de spierontwikkeling wordt op de juiste plekken gestimuleerd! Dit is een bijzonder populaire sessie bij vrouwen. Je voelt je zelfverzekerder, gelukkiger en blijer, omdat je zelfbeeld in positieve zin zal veranderen.

Download nu de sessie Mooiere dijbenen, billen en heupen en ontwikkel een mooi strak lichaam, precies zoals je dat wilt

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 29,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Vanaf:  19,99 Vanaf:  19,99

Wissen
  • Tevredenheidsgarantie
  • Hulp & Ondersteuning
  • Questions & Answers
  • Beoordelingen (0)
Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Questions and answers of the customers

There are no questions yet. Be the first to ask a question about this product.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Mooiere dijbenen, billen en heupen”

Je hebt nog niets bekeken.

Meer in deze categorie

Geen producten