Menu

Natuurlijke oplossing voor herpes

Herpes is geen pretje om te hebben ook al is het niet levensgevaarlijk. Herpes genitalis is een seksueel overdraagbare aandoening (soa). Het geeft branderige blaasjes op de huid en slijmvliezen van de penis, de vagina en de anus.

Deze blaasjes verschijnen meestal binnen een week na besmetting, soms al na twee dagen. De oorzaak is een virus. Als je eenmaal besmet bent, dan kom je daar niet meer vanaf. Het herpesvirus blijft altijd in je lichaam aanwezig. Je bent vooral besmettelijk als de herpesblaasjes zichtbaar zijn, en in de periode vlak ervoor of erna kun je het virus ook doorgeven aan anderen.

Er zijn nog geen medicijnen gevonden die het virus doden. De kans op besmetting is het grootst bij open blaasjes. Je kunt ook besmet worden als een besmet iemand nog geen blaasjes heeft, of wanneer de blaasjes net weg zijn. In de blaasjes van een koortslip zit ook het herpes simplex virus. Daarom kan orale seks met iemand met een koortslip ook een herpesinfectie aan penis of vagina veroorzaken.

Herpes hebben kan extreem stressend op je leven en op dat van je omgeving zijn. Je krijgt er spanning door en je raakt geïsoleerd. Je schaamt je voor de buitenwereld en je seksleven gaat erop achteruit.

Wist je dat het menselijk lichaam een extreem krachtige zelf-apotheek is? Zodra je met behulp van hypnose de juiste instructies geeft aan het onderbewustzijn, dan kan het lichaam zich van de meest vervelende aandoeningen ontdoen.

Om die reden kan de hypnosesessie Natuurlijke oplossing voor herpes je heel snel op weg helpen met een natuurlijke behandeling tegen herpes. De sessie Natuurlijke oplossing voor herpes zal een intieme verbinding maken tussen je lichaam en geest en je zal helpen om je immuunsysteem te versterken.

Wanneer je regelmatig naar deze sessie luistert, zul je merken dat veel meer ontspant, waardoor je stressniveau aanzienlijk daalt. Je merkt dat deze diepe innerlijke rust goed is om je immuunsysteem een behoorlijke boost te geven en je vermoeidheid vermindert aanzienlijk.

Uiteindelijk zullen door deze sessie de herpessymptomen en -verschijnselen steeds minder worden. Je voelt je daardoor veel sterker en gezonder de hele dag door.

Download nu Natuurlijke oplossing voor herpes, en voel je veel sterker en gezonder de hele dag door

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Natuurlijke oplossing voor herpes” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten