Menu

Omgaan met contactlenzen

Je ogen zijn je natuurlijk heel dierbaar en daarom is het verstandig ze goed te verzorgen. Vooral als je contactlenzen draagt of gaat dragen is dit een belangrijk punt.

Wanneer je niet goed met contactlenzen omgaat kunnen je ogen snel beschadigen. Je kunt een ontsteking oplopen en je kan er in een ernstig geval zelfs blind door worden.

Veel mensen hebben moeite om hun lenzen in te brengen. Ze zijn bang om te dicht bij het oog te komen met een object. Ze worden nerveus en kunnen zichzelf een ongeluk bezorgen als ze de lens niet goed op het oog plaatsen. Dit kan leiden tot onzekerheid en een zenuwachtig gevoel.

De hypnosesessie Omgaan met contactlenzen kan je helpen beter om te leren gaan met je contactlenzen. Zo zul je leren volledig te ontspannen, wanneer je je lenzen moet in doen. Je brein leert daarnaast om snel en positief te reageren bij het inzetten van je lenzen. Hierdoor ga je ontdekken dat je veel kalmer bent als je je lenzen moet in doen.

Door te luisteren naar de sessie Omgaan met contactlenzen word je veel rustiger en kalmer wanneer je technieken uitprobeert hoe je je lenzen moet inbrengen. De lenzen in- en uitdoen wordt daardoor steeds makkelijker. Je focust meer op de voordelen die je krijgt tijdens de procedure en het voelt heel snel heel gewoon om je contactlenzen in- en weer uit te doen.

Download nu Omgaan met contactlenzen en word superhandig met contactlenzen

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omgaan met contactlenzen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten