Menu

Omgaan met een chronische ziekte

Als je hoort dat je een chronische aandoening hebt, is dat vaak ingrijpend. Je toekomst wordt erdoor beïnvloed en hoe geef je dat een plekje?

Vaak komen bij een dergelijke diagnose hevige emoties los, die ook wel worden vergeleken met het proces van rouwverwerking. Als eerste zul je moeten leren accepteren dat het zo is. Maar hoe doe je dat?

Dan kun je ook te maken krijgen met teleurstelling, ontkenning en ongeloof en afhankelijk van de ernst van de ziekte kan dit grote invloed hebben op je privéleven, je gezin, school of werk, je relaties met anderen en de mogelijkheden die je hebt.

Het hebben van een chronische ziekte kan heel zwaar zijn en voor veel moeilijkheden zorgen. Je zult moeten leren aanpassen, rekening houden met dingen en het kan samengaan met onbegrip van de buitenwereld, weinig energie en afhankelijkheid van andere mensen.

Gelukkig kun je met de hypnosesessie Omgaan met een chronische ziekte een enorme flexibiliteit krijgen die je helpt de juiste aanpassingen te realiseren. Je leert met deze sessie beter omgaan met je chronische ziekte.

De sessie Omgaan met een chronische ziekte zal je de benodigde kracht en moed geven om je chronische ziekte te accepteren. Daarnaast zul je het doorzettingsvermogen krijgen om ondanks deze ziekte er toch iets moois van te maken, ondanks de moeilijke situatie. Je voelt jezelf meer dan ooit diep ontspannen, wat meer rust en comfort geeft, zodra je dit nodig hebt.

De sessie helpt je verder automatisch een geheel nieuwe krachtige visie te creëren over wat je leven kan inhouden. Je gaat je nieuwe mogelijkheden begrijpen en gaat inzien hoe je op jouw eigen manier een succesvol leven kunt leiden, ongeacht wat het leven je brengt.

Download nu Omgaan met een chronische ziekte en krijg snel de innerlijke kracht om op jouw eigen manier een succesvol leven te leiden, ongeacht wat het leven je brengt

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Omgaan met een chronische ziekte” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten