Menu
Ongecontroleerde spiertrekkingen

Ongecontroleerde spiertrekkingen

Vanaf:  29,99

Bij spiertrekkingen trekken je spieren onwillekeurig samen, zonder dat je een ledemaat beweegt. De spiertrekkingen kunnen zich overal in je lichaam voordoen, maar meestal voel je ze in je armen, benen of het gezicht, bijvoorbeeld bij een trillend ooglid.

Spiertrekkingen zijn vaak onschuldig, maar ze kunnen ook een symptoom zijn van een neurologische aandoening. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn het Benigne fasciculatiesyndroom (BFS) en Amyotrofe laterale sclerose (ALS).

Een spiertrekking kun je niet alleen voelen, vaak kun je hem ook zien. Je huid beweegt dan een beetje op en neer. Het lijkt net alsof er een wormpje onder zit.

Hoe het spontaan trillen van een spier ontstaat, is afhankelijk van de plek. Bij een trillend ooglid – één van de bekende spiertrekkingen – komt het door een probleem aan het einde van een zenuwvertakking naar het ooglid. Bij spiertrekkingen in de armen of benen zit het iets anders. Vaak is er dan sprake van een lichte irritatie van de zenuw. Ook onopgeloste zouten (‘elektrolyten’) spelen hierbij een belangrijke rol. Deze zouten zijn nodig om elektrische signalen van de zenuw naar de spier te sturen.

Al met al zijn ongecontroleerde spiertrekkingen zeer irritant, omdat je er ogenschijnlijk niets aan kunt doen.

Maar dat is ogenschijnlijk. Want met hypnose kunnen we weldegelijk ongecontroleerde spiertrekkingen direct aanpakken. De sessie Ongecontroleerde spiertrekkingen is een hypnosesessie die je in staat stelt om twee vliegen in één klap te slaan.

De sessie zal je ten eerste leren om je lichaam te ontspannen op een manier waarvan je niet wist dat dit mogelijk zou zijn. Je ondervindt de voordelen van deze intens diepe ontspanning al direct wanneer je bezig bent met de sessie. Je voelt dat je zenuwstelsel kalmer en meer gebalanceerd wordt.

Als tweede leer je met de sessie Ongecontroleerde spiertrekkingen effectief omgaan met stress. Je gaat veel makkelijker door het leven en je merkt dat je ongecontroleerde spiertrekkingen verdwijnen.

Download nu Ongecontroleerde spiertrekkingen, en gun jezelf wat lichamelijke rust

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Ook als binaurale- en nachtsessie(s) verkrijgbaar
  • Krijg het hypnosedeel GRATIS (je bespaart 49,99) bij aankoop van de combi: binaurale en nachtsessie

Deel dit en krijg korting!

Stuur naar een vriend

Resterend aantal tekens: 160

Wissen

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk...

Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een 100% tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!

Bovenstaand hypnoseproduct is ontwikkeld en geproduceerd door Trancewerk, de grootste aanbieder van professionele hypnose- en meditatiesessies in de Benelux.
Als je besluit dit product te gaan gebruiken heb je recht op hulp en ondersteuning door Trancewerk. Voor inhoudelijke vragen, of als je hulp wenst of nodig hebt, kun je rechtstreeks contact opnemen met Trancewerk via het contactformulier

Klantbeoordelingen

5 sterren 0 0 %
4 sterren 0 0 %
3 sterren 0 0 %
2 sterren 0 0 %
1 ster 0 0 %

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om een beoordeling te geven “Ongecontroleerde spiertrekkingen”

Antwoorden op vragen van klanten

Er zijn nog geen vragen gesteld. Wees de eerste die iets vraagt over dit product.

Stuur mij een emailtje als er antwoord gegeven wordt.

Meer in deze categorie

Geen producten
AANMELDEN OP ONZE NIEUWSBRIEF
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Meld je nu aan op onze nieuwsbrief en krijg de hypnosesessie 'Diepe Ontspanning (t.w.v. € 49,99) GRATIS!
Zodra je aanmelding is verwerkt (meestal binnen een paar seconden), ontvang je een e-mail met de 100% kortingscode voor deze sublieme hypnosesessie 'Diepe Ontspanning', waarmee je ongekend heerlijke rust in je leven krijgt.
Inloggen...
Onthoud mij
REGISTRATIE BIJNA KLAAR
Alle rechten voorbehouden © Trancewerk, 2006-2017
Registreren op Trancewerk betekent:
  • Een gratis account aanmaken!
  • Via je accounttegoed 20% korting op alles!
  • Je privacy blijft beschermd, want we vragen alleen je voornaam en e-mailadres!
Na je aanmelding krijg je een e-mail met een link, waarop je dient te klikken om je registratie te bevestigen.

Register

Registreren
50%
Vul hieronder je beste e-mailadres in: