Menu

Ongecontroleerde spiertrekkingen

Bij spiertrekkingen trekken je spieren onwillekeurig samen, zonder dat je een ledemaat beweegt. De spiertrekkingen kunnen zich overal in je lichaam voordoen, maar meestal voel je ze in je armen, benen of het gezicht, bijvoorbeeld bij een trillend ooglid.

Spiertrekkingen zijn vaak onschuldig, maar ze kunnen ook een symptoom zijn van een neurologische aandoening. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn het Benigne fasciculatiesyndroom (BFS) en Amyotrofe laterale sclerose (ALS).

Een spiertrekking kun je niet alleen voelen, vaak kun je hem ook zien. Je huid beweegt dan een beetje op en neer. Het lijkt net alsof er een wormpje onder zit.

Hoe het spontaan trillen van een spier ontstaat, is afhankelijk van de plek. Bij een trillend ooglid – één van de bekende spiertrekkingen – komt het door een probleem aan het einde van een zenuwvertakking naar het ooglid. Bij spiertrekkingen in de armen of benen zit het iets anders. Vaak is er dan sprake van een lichte irritatie van de zenuw. Ook onopgeloste zouten (‘elektrolyten’) spelen hierbij een belangrijke rol. Deze zouten zijn nodig om elektrische signalen van de zenuw naar de spier te sturen.

Al met al zijn ongecontroleerde spiertrekkingen zeer irritant, omdat je er ogenschijnlijk niets aan kunt doen.

Maar dat is ogenschijnlijk. Want met hypnose kunnen we weldegelijk ongecontroleerde spiertrekkingen direct aanpakken. De sessie Ongecontroleerde spiertrekkingen is een hypnosesessie die je in staat stelt om twee vliegen in één klap te slaan.

De sessie zal je ten eerste leren om je lichaam te ontspannen op een manier waarvan je niet wist dat dit mogelijk zou zijn. Je ondervindt de voordelen van deze intens diepe ontspanning al direct wanneer je bezig bent met de sessie. Je voelt dat je zenuwstelsel kalmer en meer gebalanceerd wordt.

Als tweede leer je met de sessie Ongecontroleerde spiertrekkingen effectief omgaan met stress. Je gaat veel makkelijker door het leven en je merkt dat je ongecontroleerde spiertrekkingen verdwijnen.

Download nu Ongecontroleerde spiertrekkingen, en gun jezelf wat lichamelijke rust

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ongecontroleerde spiertrekkingen” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten