Menu

Rustig zijn voor een mammogram

Half in je blootje, met je borsten tussen twee platen geplet… Het is best begrijpelijk dat je tegen een mammogram opziet en misschien naar excuses zoekt waarom je niet hoeft te gaan.

Als er borstkanker in je familie voorkomt, is het risico dat jij het ook krijgt inderdaad groter. Zeker als je zus of moeder borstkanker heeft of gehad heeft.

Dat wil echter niet zeggen dat je geen borstkanker kunt krijgen als het niet in je familie voorkomt.

Voor een goede röntgenfoto is het nodig om de borst tussen twee plexiglasplaten samen te drukken. En dat kan pijnlijk zijn. Er kan kanker ontdekt worden, terwijl je nog nergens last van hebt.

Dat je fit bent en geen afwijkingen aan je borsten ziet of voelt, geeft geen garantie dat je geen borstkanker hebt. Je weet dat het belangrijk is dat je een mammogram laat maken, maar toch blijft het eng. Je kunt bang zijn voor de pijn, of de uitkomst.

De hypnosesessie Rustig zijn voor een mammogram kan je helpen om over je angst voor een mammogram heen te komen. Het zal je emotioneel kalmeren, zodat je rustig en ontspannen een mammogram kunt laten doen.

Je zal merken dat je na de sessie Rustig zijn voor een mammogram veel sneller ontspant. Je voelt je veel rustiger en je kunt logischer en kalmer nadenken.

Je gaat anders denken over een mammogram en je stopt jezelf gek maken met rare gedachten. Je gaat inzien dat een mammogram een meer op feiten gebaseerde onafhankelijke en emotieloze manier van onderzoek is ten gunste van jezelf en de mensen van wie je houdt.

Download nu Rustig zijn voor een mammogram en geef jezelf de nodige rust bij het ondergaan van een mammogram

  • Levertijd: 1-3 werkdagen
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  39,99 Vanaf  39,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rustig zijn voor een mammogram” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten