Menu

Snel herstel van een kater

Alcohol zorgt er voor dat je nieren veel water uitscheiden. Daardoor ontstaat veel ongeconcentreerde waterachtige urine. Door het vochtverlies voel je je de volgende dag slap en moe en heb je een droge mond. Bij sterkedrank krijg je nog minder vocht binnen dan bij bier, waardoor de kater nog heftiger is.

Als je een kater hebt, gaat dat gepaard met een of meerdere vervelende ervaringen. Zo kun je ontzettende hoofdpijn hebben, en je bij elke beweging als het ware je hersenen voelt bonken.

Je wordt wakker met een droge mond en hebt nadorst. De gedachte aan eten doet je al kokhalzen, zo misselijk kun je je voelen. Je wilt het liefst alleen maar in bed liggen, en zelfs naar de wc lopen lijkt al een enorme opgave. Je kamer moet zo donker mogelijk zijn, en het geluid van de buren die de trap oplopen heeft je nog nooit zo geïrriteerd.

Maar een kater kan ook anders verlopen. Zo kun je je je zenuwachtig voelen of kun je bepaalde angstgevoelens hebben, zonder dat je je misselijk of beroerd voelt. Hoe dan ook is een kater een zeer vervelende ervaring.

Met de hypnosesessie Snel herstel van een kater kun je razendsnel afkomen van je kater. De sessie brengt je snel in een diep ontspannen sfeer, waarin je lichaam kan werken om de schade van de alcohol sneller dan ooit te herstellen.

Binnen 20 minuten zul je je al beter voelen en tegelijkertijd krijg je een heerlijk gevoel van positieve gedachten.

Na deze sessie voel je je helemaal verjongd, fris en ontspannen. Je kater is weg en je hebt weer nieuwe energie. Dit lijkt te mooi om waar te zijn maar het werkt met de sessie Snel herstel van een kater echt.

Download nu Snel herstel van een kater en voel je binnen 20 minuten weer kiplekker

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snel herstel van een kater” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten