Menu

Snel herstel van een verwonding

De meeste mensen raken weleens gewond van iets. Het kan onhandigheid zijn, bijvoorbeeld in de keuken als je je in je vinger snijdt, of als je valt met de fiets, of wat anders. Hoe dan ook is een verwonding altijd ongewenst en kan vaak pijnlijk zijn. Nadat je een verwonding hebt, gaat het innerlijk herstelmechanisme direct aan de slag en begint het genezingsproces.

Bij de ene persoon genezen verwondingen sneller dan bij anderen. Dit verschil tussen mensen heeft in bijna alle gevallen te maken met hoe efficiënt het genezingsmechanisme geprogrammeerd is.

Het goede nieuws is dat we met behulp van hypnose grote invloed kunnen uitoefenen op dit genezingsproces. De hypnosesessie Snel herstel van een verwonding helpt je sneller te herstellen van een verwonding. Je ontspant beter en geneest sneller, omdat het innerlijke genezingsmechanisme geactiveerd wordt via het onderbewustzijn.

Je geniet hierdoor van een sneller herstel dat van binnenuit aangestuurd wordt. Als je de sessie Snel herstel van een verwonding doet zul je merken dat je sneller en beter herstelt van een verwonding en dat je huid beter en mooier geneest en sneller zijn originele kleur terugkrijgt. Het genezingsmechanisme doet efficiënter zijn werk en wordt in de hoogste versnelling gezet, waardoor je sneller geneest van verwondingen.

Download vandaag nog Snel herstel van een verwonding en genees sneller van elke soort verwonding

  • Levertijd: Onmiddellijk
  • Kortingen tot 50% bij meerdere sessies+accounttegoed

Vanaf  29,99 Vanaf  29,99

Wissen
Op verlanglijstje

Je kunt veilig en vertrouwd kopen bij Trancewerk
Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit en werkzaamheid van onze producten dat wij een tevredenheidsgarantie geven. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Meer weten over deze unieke garantie? Lees het hier!
We zijn er voor jou om je te helpen
Wanneer je bovenstaande aanschaft heb je levenslang recht op hulp en ondersteuning. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier of Facebook chat.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Snel herstel van een verwonding” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geen producten